Ελένη Μαλασίδου: Η παρουσιάστρια του Ορεστιάδα ΤV ξέσπασε κατά Μουτσινά, για την αρνητική του κριτική (ΒΙΝΤΕΟ)

Ελένη Μαλασίδου: Η παρουσιάστρια του Ορεστιάδα ΤV ξέσπασε κατά Μουτσινά, για την αρνητική του κριτική (ΒΙΝΤΕΟ)

-«Αισθάνθηκα προσβεβλημένη, σαν να με μειώνει, επικοινώνησα με την εκπομπή για να σταματήσουν, αλλά δεν το έκαναν», ανέφερε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Η Ελένη Μαλασίδου, παρουσιάστρια στην Δημοτική Τηλεόραση της Ορεστιάδας εξέφρασε την έντονη ενόχλησή της για τα αρνητικά και μειωτικά σχόλια που έχει δεχτεί από το Νίκο Μουτσινά για την εμφάνισή της και τις στιλιστικές της επιλογές, στην εκπομπή που κάνει ο ίδιος στον ΣΚΑΪ.

Με αφορμή την… επίθεση του Γιώργου Καπουτζίδη στον Μουτσινά, ο οποίος προσπαθεί να πετύχει τηλεθέαση σχολιάζοντας με ειρωνική διάθεση παρουσιάστριες τοπικών καναλιών, η Ελένη Μαλασίδου κλήθηκε από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA, το Super Κατερίνα”, να δώσει την δική της άποψη, γιατί αρκετές φορές την σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς και δεν… μάησε τα λόγια της. Εξήγησε πως ένιωσε από τα σχόλια του παρουσιαστή που είπε ότι την μειώνουν και την προσβάλλουν.


«Ευχαριστώ πολύ που μου δίνετε το βήμα να πω και εγώ τη γνώμη μου για τον Νίκο Μουτσινά. Ναι, αισθάνθηκα θιγμένη και προσβεβλημένη και μειωμένη. Στην αρχή ήταν πολύ άσχημα τα σχόλιά του αλλά πίστευα ότι κάποια στιγμή θα σταματήσει αυτό το πράγμα με τους αρνητικούς σχολιασμούς γι΄ αυτό δεν έδωσα έκταση. Δεν ήθελα, σταμάτησα να βλέπω την εκπομπή και άκουγα μόνο όσα μου μετέφεραν ότι έλεγε για μένα στην εκπομπή», δήλωσε αρχικά η παρουσιάστρια.

Η Κατερίνα Καινούργιου, φίλη και παλαιότερα συνεργάτιδα του Μουτσινά σε παρόμοια εκπομπή, προσπάθησε με απαράδεκτο και σχεδόν… αστείο και άκομψο τρόπο να τον δικαιολογήσει, ίσως γιατί δεν περίμενε ότι η Εβρίτισσα παρουσιάστρια της Δημοτικής Τηλεόρασης, θα μιλούσε τόσο ξεκάθαρα και σταράτα. Όμως η Ελένη Μαλασίδου στην συνέχεια εξήγησε πως έκανε πολλές προσπάθειες απευθυνόμενη στην εκπομπή για να σταματήσουν αυτοί οι σχολιασμοί, όμως δεν βρήκε καμία ανταπόκριση.


«Αισθάνθηκα προσβεβλημένη. Επικοινωνήσαμε κάποια στιγμή, δεν ήθελα να δώσω μεγάλη έκταση. Τους είπα ότι θέλω να σταματήσουν κάποια στιγμή, αλλά δε σταμάτησαν και δεν προσπάθησα να ξαναεπικοινωνήσω. Τώρα τελευταία έχει αλλάξει, αλλά στην αρχή ήταν πολύ άσχημα τα σχόλιά του. Δε σχολίασε τα κιλά μου, αλλά δεν είχα πολλές επιλογές στο ντύσιμο. Τώρα τελευταία είναι κάπως καλύτερος. Δε παρακολουθώ τι λέει, ό,τι μου λένε. Δεν έφτασα στο σημείο να ζητήσω να μη με ξαναπαίξουν γιατί πίστευα ότι θα σταματήσει έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή. Στην αρχή τα πράγματα ήταν πιο σκούρα», εξήγησε.
Τέλος, ανέφερε πως ακόμα κι αν την καλούσε στην εκπομπή ο Νίκος Μουτσινάς, εκείνη θα απέρριπτε την πρότασή του, όχι μόνο λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, αλλά και λόγω της αρνητικής κριτικής που έχει δεχτεί ανά διαστήματα.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΡΙΤΙΣΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑΣ