Αλεξανδρούπολη: Και γυναίκα Στρατηγός των ΗΠΑ σήμερα στο λιμάνι, για ενημέρωση

Αλεξανδρούπολη: Και γυναίκα Στρατηγός των ΗΠΑ σήμερα στο λιμάνι, για ενημέρωση

Συνεχίζεται η παρουσία και το πήγαινε-έλα υψηλόβαθμων αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ στην Αλεξανδρούπολη και το λιμάνι, προκειμένου να ενημερωθούν για την επιχείρηση της μεγαλύτερης μεταφοράς στρατιωτικού υλικού που ήδη ξεκίνησε.

Σήμερα μάλιστα βρέθηκε και Αμερικανίδα Στρατηγός, μερικές εβδομάδες μετά την υπογραφή της επέκτασης της Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας MDCA Ελλάδος – ΗΠΑ. Πρόκειται για την Διοικητή της SDDC (Military Logistics), την Στρατηγό Heidi Hoyle, η οποία μαζί με τον επίσης Στρατηγό Διοικητή του 21st Theater Sustainment Command, James Smith, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης. Εκεί ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο του ΟΛΑ Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ, υπεύθυνο για όλη την συγκεκριμένη συνεργασία Ελλάδος-ΗΠΑ για τις συνδυασμένες μεταφορές που πραγματοποιούνται του στρατιωτικού υλικού των συμμάχων μας στο ΝΑΤΟ.
Η σημερινή πρωινή ενημέρωση έγινε μάλιστα με τη συμμετοχή του Στρατηγού Διοικητή της 12ης Μεραρχίας Έβρου, Υποστράτηγου Σταύρου Παπασταθόπουλου, του Λιμενάρχη Αλεξανδρούπολης Στράτου Ψύρρα και αξιωματικών και στελεχών των 2 χωρών. Να σημειώσουμε τέλος, ότι την παρακολούθησε και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΑ Κώστας Χατζηκωνταντίνου.

Ένα σχόλιο

  1. Προκρούστιος ο Τσεκουρεύς

    Καλά η ξενάγηση και η συνάντηση μες το τολ είναι μοναδική 😂😂 Θυμίζει κάτι από εκστρατεία ας πούμε αν σκεφτεί κανεις ότι αυτού του τύπου οι κατασκευές χρησιμοποιούνται κατά κόρον για στρατιωτικούς σκοπούς.

    Τα σέβη μου Κωνσταντίνε!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*