Αλεξανδρούπολη: Λουκέτο 15 μέρες και “καμπάνα” 5.000 ευρώ σε νυχτερινό μπαρ, για υπεράριθμους πελάτες

Αλεξανδρούπολη: Λουκέτο 15 μέρες και “καμπάνα” 5.000 ευρώ σε νυχτερινό μπαρ, για υπεράριθμους πελάτες

“Λουκέτο” 15 ημερών και “καμπάνα” με χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ, επιβλήθηκε χθες Παρασκευή 19 Νοεμβρίου σε γνωστό νυχτερινό μπαρ της Αλεξανδρούπολης από την Ελληνική Αστυνομία, γιατί βρέθηκαν υπεράριθμοι πελάτες. 

Την στιγμή που ο Έβρος παραμένει μόνιμα με τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού, οι εντατικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται όπως και σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, συνεχίζονται και στο νομό μας. Έτσι χθες, βράδυ Παρασκευής 19 Νοεμβρίου μια από τις συνολικά 339 παραβάσεις όλης της χώρας, αφορούσε το συγκεκριμένο νυχτερινό μπαρ-club της Αλεξανδρούπολης. Όπως αναφέρει άλλωστε η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το συγκεκριμένο θέμα:

Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,

  • 5.000 ευρώ πρόστιμο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, με επιβολή 15ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση υπεράριθμων πελατών,
  • 11 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από εργαζόμενο και πελάτες καταστημάτων. Επιπλέον, 3 παραβάσεις, για μη χρήση μάσκας, σε χώρο αναμονής ΚΤΕΛ.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*