Σουφλί: Ειδικές δυνάμεις εγκαθίστανται και στο Μεγάλο Δέρειο, για έλεγχο της λαθρομετανάστευσης από Βουλγαρία

Σουφλί: Ειδικές δυνάμεις εγκαθίστανται και στο Μεγάλο Δέρειο, για έλεγχο της λαθρομετανάστευσης από Βουλγαρία

Ένα δεύτερο τμήμα Ειδικών Δυνάμεων, εγκαθίστανται στην περιοχή του Σουφλίου, για καλύτερο έλεγχο και αποτροπή της λαθρομετανάστευσης που υπάρχει από τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr που προέρχονται από κατοίκους των χωριών της ορεινής περιοχής, ενημερώθηκαν ότι μετά το τμήμα των Ειδικών Δυνάμεων του στρατού που έχει δραστηριοποιηθεί εδώ και μήνες με έδρα το Σουφλί και καλύπτει την περιοχή τους για εντοπισμό και σε άμεση συνεργασία με την αστυνομία συλλήψεις λαθρομεταναστών, θα υπάρξει εγκατάσταση και δεύτερου τμήματος στο Μεγάλο Δέρειο. Συγκεκριμένα, θα χρησιμοποιηθεί το άδειο Στρατόπεδο “Παρασκευούδη” για την διαμονή, από εκεί και για όλο το 24ωρο θα περιπολούν στην ελληνοβουλγαρική μεθόριο, προκειμένου να μην επιτρέπουν την είσοδο λαθρομεταναστών και τις δραστηριότητες των κυκλωμάτων διακινητών.

Διαβάστε ακόμα-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ειδικές Δυνάμεις (Καταδρομείς) ανέλαβαν τον έλεγχο της λαθρομετανάστευσης στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα του Έβρου

Αυτό όπως πληροφορήθηκαν, έγινε με απόφαση του  Δ’ Σώματος Στρατού και του Διοικητή του Αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη, προκειμένου να υπάρξει ενίσχυση των δυνάμεων, επειδή οι στρατιωτικοί που εγκαταστάθηκαν στο Σουφλί και συγκεκριμένα στην 50η Ταξιαρχία με την συγκεκριμένη αποστολή, περιπολούν πέρα από την ορεινή περιοχή και στην παραποτάμια του Έβρου. Όμως οι άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων στο Μεγάλο Δέρειο, θα καλύπτουν την περιοχή αποκλειστικά, έως τα σύνορα με το νομό Ροδόπης, όπου επίσης εγκαταστάθηκε άλλο τμήμα τους, όπως αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες το Evros-news.gr. Έτσι, στην περιοχή μας υπάρχουν πλέον τρία τμήματα Καταδρομέων, για τον συγκεκριμένο σκοπό, ένα στο Ορμένιο και δυο στο Σουφλί.

-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ειδικές δυνάμεις, μετά τον Έβρο, επιτηρούν τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα για λαθρομετανάστες σε Ροδόπη, Ξάνθη

 

Ένα σχόλιο

  1. Προκρούστιος ο Τσεκουρεύς

    Κι όλοι οι στρατοί του κόσμου να έρθουν οι λαθρομετανάστες θα περνάνε και μια χαρά. Οι πολιτικοί μας απλά μας δουλεύουν και μάλιστα πολύ αμφιβάλω αν πιστεύουν και αυτά που μας λένε περί ασφαλείας των συνόρων και κουραφέξαλα!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*