Ορεστιάδα: Πληροφορίες ότι έρχεται η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη

Ορεστιάδα: Πληροφορίες ότι έρχεται η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη

Έντονες φήμες κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στην Ορεστιάδα, ότι αναμένεται να βρεθεί στην πόλη μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άφιξη της τοποθετείται την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, όταν και ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης ήδη προανήγγειλε με ανάρτηση του ότι θα διεξαχθεί εκδήλωση στο πλαίσιο εορτασμού των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 2021. Μάλιστα, αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Ορεστιάδα στενή συνεργάτιδα της κ.Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, προκειμένου να ρυθμίσει κάποιες λεπτομέρειες για την διαμονή της ίδιας, αλλά και του πολυμελούς κλιμακίου συνεργατών της που την ακολουθεί σε παρόμοιες επισκέψεις. Γι’ αυτό και επισκέφθηκε και επιθεώρησε τα ξενοδοχεία της πόλης. Η επίσκεψη δεν έχει “κλειδώσει” ακόμα οριστικά, αλλά εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου (μια και τα δεδομένα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού μπορεί να αλλάζουν), το πιθανότερο είναι να βρεθεί στην Ορεστιάδα.

Να θυμίσουμε εδώ, ότι η Γιάννα Δασκαλάκη-Αγγελοπούλου είχε επισκεφθεί το καλοκαίρι του 2020 την Αλεξανδρούπολη ως Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» και είχε συναντήσεις με τους θεσμικούς όχι μόνο της πόλης αυτής αλλά και όλης της Περιφέρειας.