Αλεξανδρούπολη: “Συμμαχία” Ζαμπούκη-Λαμπάκη στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου – Στηρίζουν τον ίδιο υποψήφιο!!!

Αλεξανδρούπολη: “Συμμαχία” Ζαμπούκη-Λαμπάκη στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου – Στηρίζουν τον ίδιο υποψήφιο!!!

Η “κόντρα” ανάμεσα στον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και του πρώην Βαγγέλη Λαμπάκη μπορεί να συνεχίζεται αμείωτη, εντός δημοτικού συμβουλίου, εκτός αυτού αλλά και σε διοικητικά και ποινικά δικαστήρια, όμως υπάρχει κάτι που τους… ενώνει και φαίνεται να έχουν “συμμαχήσει”.

Κι αυτό είναι οι επικείμενες εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, οι οποίες ως γνωστόν διεξάγονται την ερχόμενη Κυριακή 28 Νοεμβρίου. Ο νυν και ο πρώην δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, στηρίζουν-για τους δικούς του λόγους ο καθένας-τον υποψήφιο Πρόεδρο Πέτρο Αλεπάκο, ο οποίος διεκδικεί την θέση από την σημερινή Πρόεδρο Ζαχαρούλα Τσιρτσίδου, η οποία είναι και πάλι υποψήφια διεκδικώντας την επανεκλογή της. Τόσο ο κ.Λαμπάκης όσο και ο κ.Ζαμπούκης, έχουν διατελέσει ως γνωστόν Πρόεδροι στον συγκεκριμένο Δικηγορικό Σύλλογο και σίγουρα η άποψη και η γνώμη τους, έχει ιδιαίτερη σημασία και αξία και ασφαλώς επηρεάζει τους συναδέρφους τους στην επιλογή που θα κάνουν για την θέση του νέου Προέδρου.

Ο Βαγγέλης Λαμπάκης εξέφρασε μάλιστα δημόσια την στήριξη του στον Πέτρο Αλεπάκο, με ραδιοφωνικές δηλώσεις πριν λίγο καιρό, αφού όπως είπε τον γνωρίζει χρόνια ως δικηγόρο και άνθρωπο και έχει φιλικές σχέσεις πολλά χρόνια με την οικογένεια του και τον πατέρα του κ.Αλεπάκου.

Ο Γιάννης Ζαμπούκης στηρίζει, αν και δημόσια δεν έχει κάνει κάποια δήλωση, την υποψηφιότητα Αλεπάκου και μάλιστα στους υποψήφιους συμβούλους είναι και η Τερέζα Λιανού που ανήκει στο δικηγορικό γραφείο του σημερινού δημάρχου Αλεξανδρούπολης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δικηγορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης: Υποψήφιοι Πρόεδροι Πέτρος Αλεπάκος και Ζαχαρούλα Τσιρτσίδου στις επικείμενες εκλογές

Οι υποψηφιότητες προέδρων και υποψηφίων συμβούλων που υποβλήθηκαν σύμφωνα με την σειρά των αιτήσεων για τις εκλογές της 28ης Νοεμβρίου, είναι οι εξής:
Υποψήφιοι  Πρόεδροι :       
Ζαχαρούλα Τσιρτσίδου
 Πέτρος Αλεπάκος

Υποψήφιοι Σύμβουλοι:          
Βασίλειος Δεμίρης

Βάια Δινδίνη
Κωνσταντίνος Γκοτσίδης
Δημοσθένης Φωτιάδης
Σοφία Ταλιαντζή
Νικόλαος Χριστάκης
Αριστοτέλης Παπακωνσταντίνου
Πασχαλιά (Λία) Καραχρήστου
Χρυσοβαλάντου (Βάλια) Βασιλακάκη
Μαρία Βρετοπούλου
Μαρία Αγγελακούδη
Ελένη Μπαλλάκη
Απόστολος Πουτουλούδης
Τερέζα Λιανού