Κορονοϊός: Τρεις νεκροί από Διδυμότειχο, ένας από Ορεστιάδα τις τελευταίες ημέρες

Κορονοϊός: Τρεις νεκροί από Διδυμότειχο, ένας από Ορεστιάδα τις τελευταίες ημέρες

Μεγαλώνει δυστυχώς ο τραγικός απολογισμός με τους νεκρούς από κορονοϊό στο νομό Έβρου, αφού τις τελευταίες ημέρες άλλοι 4 συντοπίτες μας εξέπνευσαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου νοσηλεύονταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, πρόκειται για δυο άνδρες και μία γυναίκα από την περιοχή του Διδυμοτείχου και έναν άνδρα από χωριό που βρίσκεται μεταξύ Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου. Ένας πολιτικός μηχανικός και ένας συνταξιούχος πυροσβέστης, καθώς και μια γνωστή καταστηματάρχης της πόλης, είναι αυτοί που έχασαν την “μάχη” με τον κορονοϊό στην περιοχή του Διδυμοτείχου (οι δυο άνδρες έμεναν σε χωριά του δήμου) και άφησαν την τελευταία τους πνοή, βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειες, τους συγγενείς και τους φίλους και γνωστούς τους.

Όπως γράψαμε και χθες, έχουμε την τελευταία εβδομάδα αύξηση τω ν ενεργών κρουσμάτων στο νομό Έβρου, ενώ ο καθημερινός αριθμός που ανακοινώνει ο ΕΟΔΥ παραμένει τριψήφιος και πολύ υψηλός, σε αντίθεση με τους άλλους τέσσερις νομούς της Περιφέρειας ΑΜΘ, που τα κρούσματα είναι διψήφια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κορονοϊός: Αύξηση ενεργών κρουσμάτων στον Έβρο, στα 1.264 την περασμένη βδομάδα – Σήμερα ανακοινώθηκαν 174