Σουφλί: Συλλήψεις στρατιωτικών και αστυνομικών, για τις πλαστές βεβαιώσεις rapid test

Σουφλί: Συλλήψεις στρατιωτικών και αστυνομικών, για τις πλαστές βεβαιώσεις rapid test

-Δεκαέξι άτομα (2 αστυνομικοί και 8 στρατιωτικοί ανάμεσα τους) κρατούνται και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Ορεστιάδας για την υπόθεση, μαζί με τον φαρμακοποιό

Σε συλλήψεις στρατιωτικών και αστυνομικών προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία από χθες το βράδυ, μετά την σύλληψη φαρμακοποιού από την περιοχή του Σουφλίου, ο οποίος κατηγορείται για πλαστά πιστοποιητικά rapid test όπως ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ το Evros-news.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, φτάνουν στα 16 τα άτομα που αρχικά έγινε προσαγωγή τους και στη συνέχεια μετατράπηκε σε σύλληψη, επειδή φέρονται να ήταν μεταξύ αυτών που τους αφορούσαν τα πλαστά πιστοποιητικά τα οποία καταχωρούσε στο σύστημα ΗΔΙΚΑ ο εν λόγω φαρμακοποιός σε χωριό του δήμου Σουφλίου. Πρόκειται ανάμεσα τους για δύο αστυνομικούς, από τους οποίους ο ένας είναι Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος και ο άλλος Συνοριοφύλακας και οι 8 στρατιωτικούς.

Την υπόθεση, όπως ήδη γράψαμε, ανέλαβε το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, κλιμάκιο του οποίου ήρθε στον Έβρο από την Θεσσαλονίκη και χειρίστηκε το σοβαρό αυτό ζήτημα. Όλοι οι συλληφθέντες μάλιστα κρατήθηκαν χθες στις Φέρες και βρίσκονται αυτή την ώρα στον Εισαγγελέα Ορεστιάδας για να απολογηθούν και να αποφασιστεί τί μέλλει γενέσθαι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σύλληψη φαρμακοποιού στην περιοχή Σουφλίου – Κατηγορείται για πιστοποιητικά κορονοϊού – Έρευνες του Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ

Να επισημάνουμε εδώ, ότι ο “φαρμακοποιός” που συνελήθη αρχικά και άρχισε να… ξετυλίγεται το κουβάρι από το Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, εργάζεται ως πολιτικό προσωπικό στις ένοπλες δυνάμεις και το φαρμακείο δεν είναι στο όνομα του. Μάλιστα κατά το παρελθόν είχε υπηρετήσει για κάποια χρόνια ως Συνοριοφύλακας, αλλά αποχώρησε και προσελήφθη στις ένοπλες δυνάμεις.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*