Αλεξανδρούπολη σήμερα: Το εντυπωσιακό αμερικανικό πλοίο “ARC Independence” κατέπλευσε στο λιμάνι μεταφέροντας ελικόπτερα, οχήματα

Αλεξανδρούπολη σήμερα: Το εντυπωσιακό αμερικανικό πλοίο “ARC Independence” κατέπλευσε στο λιμάνι μεταφέροντας ελικόπτερα, οχήματα

Το εντυπωσιακό αμερικανικό μεταγωγικό πλοίο, το Ro-Ro Carrier “ARC Independence”, κατέπλευσε πριν λίγη ώρα σήμερα στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Η άφιξη του αφορά την υποστήριξη της μεγάλης στρατιωτικής άσκησης “Atlantic Resolve” και μεταφέρει ελικόπτερα και οχήματα, τα οποία θα ξεκινήσει να ξεφορτώνει τις επόμενες ημέρες. Παράλληλα, θα φορτώσει και στρατιωτικό υλικό, επίσης ελικόπτερα που έχουν ήδη φτάσει στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης από την Ρουμανία και έχουν ήδη αποσυναρμολογηθεί, αλλά και οχήματα, προκειμένου να τα μεταφέρει στις ΗΠΑ.

Αυτό πάντως δεν είναι το μοναδικό μεταγωγικό πλοίο που θα καταπλεύσει στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να ξεφορτώσει και στη συνέχεια να φορτώσει στρατιωτικό υλικό των Αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων. Θα ακολουθήσουν και άλλα, αφού όπως δήλωσε και ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ, πρόκειται να υλοποιηθεί η μεγαλύτερη άφιξη στρατιωτικού υλικού στο λιμάνι της πόλης το επόμενο χρονικό διάστημα.

Στις 3 Δεκεμβρίου έχει ως γνωστόν προγραμματιστεί η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη, παρουσία του κ.Πάιατ και υπουργών της Κυβέρνησης.

Τις φωτογραφίες που βλέπετε ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ, ο οποίος χειρίζεται εκ μέρους της ελληνικής πλευράς όλη την συγκεκριμένη επιχείρηση εκ μέρους του ΟΛΑ.

Ένα σχόλιο

  1. Προκρούστιος ο Τσεκουρεύς

    Βρε Κωνσταντίνε αφού έρχονται που έρχονται και κάποια στιγμή εδώ θα παραμείνουν δεν μας τα αφήνουν να τους τα φυλάμε, να τα χρησιμοποιούμε, να γλυτώσουν κι από τα έξοδα μεταφοράς, να κάνουμε κι εμείς τη δουλειά μας χωρίς να επιβαρύνεται ο προϋπολογισμός της Πατρίδας μας, ε; τι λες; Αφού στο τέλος σε κάποιο νεκροταφείο στρατιωτικού υλικού θα τα παρκάρουν XAxXAXxXAxXAXXAXAXxAXAX :-):-)

    Τα σέβη μου!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*