ΒΙΝΤΕΟ: Γιγαντιαίες ανεμογεννήτριες μεταφέρονται και τοποθετούνται στο ύψωμα “Χίλια”, μεταξύ Έβρου-Ροδόπης

ΒΙΝΤΕΟ: Γιγαντιαίες ανεμογεννήτριες μεταφέρονται και τοποθετούνται στο ύψωμα “Χίλια”, μεταξύ Έβρου-Ροδόπης

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό τόσο η μεταφορά όσο και η τοποθέτηση γιγαντιαίων ανεμογεννητριών στις ορεινές περιοχές στα σύνορα Έβρου και Ροδόπης.

Ιδιαίτερα η μεταφορά των τεράστιων κομματιών, με ειδικές νταλίκες και μέσω περιοχών του νομού Έβρου και συγκεκριμένα του δήμου Σουφλίου, αν και τοποθετούνται τελικά σε περιοχές που ανήκουν στο νομό Ροδόπης, είναι συχνό φαινόμενο. Τα μεγάλα φορτηγά που τις μεταφέρουν, τα βλέπει κανείς τόσο στο εθνικό δίκτυο της περιοχής, στον κάθετο άξονα Αρδανίου-Ορμενίου, όσο και στο επαρχιακό δίκτυο των ορεινών χωριών του Σουφλίου. Από το Μικρό και το Μεγάλο Δέρειο δηλαδή, την Ρούσσα και το Γονικό, στο ΒΙΝΤΕΟ που δημοσιεύει το Evros-news.gr, βλέπετε την μεταφορά κομματιών από ανεμογεννήτριες στο ύψωμα “Χίλια”.

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Φυσικά υπάρχουν σημαντικές δυσκολίες, λόγω της στενότητας των δρόμων και οι εταιρείες που έχουν αναλάβει την τοποθέτηση ή την διαχείριση τους, κάνουν διάφορες παρεμβάσεις σε δρόμους, μεγαλώνοντας τους σε κάποια σημεία ή κόβοντας δέντρα, ώστε να μπορούν τα φορτηγά μεταφοράς να στρίβουν. Προφανώς για τα δέντρα έχουν εξασφαλίσει σχετική άδεια από τα αρμόδια Δασαρχεία.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΥΨΩΜΑ “ΧΙΛΙΑ”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σουφλί: Τεράστια εξαρτήματα ανεμογεννητριών. μεταφέρονται στην εθνική οδό Αλεξανδρούπολης-Ορμενίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*