Ορεστιάδα: Στιγμές από την επίσκεψη της Γιάννας Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη (φωτό)

Ορεστιάδα: Στιγμές από την επίσκεψη της Γιάννας Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη (φωτό)

Φωτογραφίες: Σταμάτης Γκροζούδης


Έδειξε να… απολαμβάνει την επίσκεψη της στην Ορεστιάδα την Πέμπτη, η Πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη.

Ως γνωστόν, βρέθηκε στην πόλη του Έβρου μαζί με την υφυπουργό Παιδείας Ζέττα Μακρή και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου,  για την παράδοση εξοπλισμού ρομποτικής στο 1ο Γυμνάσιο Ορεστιάδας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για την παρουσίαση της δράσης εκπαιδευτικής ρομποτικής του Δήμου Τρικκαίων με θέμα «Μικρή Επανάσταση στην Εκπαίδευση: αναδεικνύουμε τις ψηφιακές δυνατότητες των Ελλήνων του Αύριο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η επίσκεψη της Γιάννας Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη και της υφυπουργού Παιδείας Ζ. Μακρή στην Ορεστιάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κ.Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, δεν σταμάτησε πάντως να φωτογραφίζεται σχεδόν με όλους, ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις γυναίκες που ήταν ντυμένες με τις τοπικές παραδοσιακές ενδυμασίες.

Συζήτησε και φωτογραφήθηκε μαζί τους, αφού άλλωστε και το δικό της ντύσιμο που επέλεξε για την επίσκεψη στην Ορεστιάδα, με την χαρακτηριστική ζώνη και το πανωφόρι, παρέπεμπε σε παραδοσιακή φορεσιά και συνδυάζονταν με το γεγονός ότι είναι Πρόεδρος της Επιτροπής που αφορά την συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Στις φωτογραφίες του πολύ καλού φωτογράφου Σταμάτη Γκροζούδη, αποτυπώνονται χαρακτηριστικά κάποιες από τις στιγμές της επίσκεψης και παραμονής της Γιάννας Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη στην Ορεστιάδα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*