Εκλογές Δικηγόρων: Πανηγυρική επανεκλογή για Ρούλα Τσιρτσίδου στην Αλεξανδρούπολη και Άννα Μεμετζή στην Ορεστιάδα

Εκλογές Δικηγόρων: Πανηγυρική επανεκλογή για Ρούλα Τσιρτσίδου στην Αλεξανδρούπολη και Άννα Μεμετζή στην Ορεστιάδα

Πανηγυρική επανεκλογή των δύο γυναικών Προέδρων στους Δικηγορικούς Συλλόγους του Έβρου, είχαμε κατά τις σημερινές εκλογές ανάδειξης νέων διοικήσεων στην Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα. 

Στην Αλεξανδρούπολη η Ζαχαρούλα (Ρούλα) Τσιρτσίδου επανεκλέχθηκε με 107 ψήφους έναντι 66 που πήρε ο έτερος υποψήφιος Πέτρος Αλεπάκος, αφού η πλειοψηφία των συναδέρφων της αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος ότι επικρότησαν τους χειρισμούς της όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, στα “καυτά” και σοβαρά θέματα του Δικηγορικού Συλλόγου της Αλεξανδρούπολης. Αν και την υποψηφιότητα του συναδέρφου της κ.Αλεπάκου ήταν γνωστό ότι στήριζαν οι πρώην Πρόεδροι Γιάννης Ζαμπούκης και Βαγγέλης Λαμπάκης, η κ.Τσιρτσίδου εξασφάλισε την εμπιστοσύνη και την προτίμηση της πλειοψηφίας των δικηγόρων-μελών του Συλλόγου της Αλεξανδρούπολης.

Επανεκλογή της Άννας Μεμετζή είχαμε και στην Προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Ορεστιάδας και μάλιστα επίσης άνετη με 36 ψήφους, αφού ο  έτερος υποψήφιος Νίκος Βουλγαρίδης πήρε μόλις 9 ψήφους. Βρέθηκαν 2 άκυρα και 2 λευκά, ενώ όσον αφορά τους σταυρούς των υποψηφίων για το Διοικητικό Συμβούλιο, είχαμε:

Αθανασία Γκαζούδη 34
Παντελής Δραχτίδης 31
Βασιλική Γεωργουσίδου 25
Μαρία Δρακούδη 25

 

Ένα σχόλιο

  1. Βαγγέλη,Γιάννη χάσαμε….

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*