Προκλητικός ο Συριζαίος Φίλης: «Ο φράχτης στον Έβρο διαχωρίζει τη Θράκη απ’ την υπόλοιπη χώρα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Προκλητικός ο Συριζαίος Φίλης: «Ο φράχτης στον Έβρο διαχωρίζει τη Θράκη απ’ την υπόλοιπη χώρα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Άλλη μια προκλητική δήλωση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα μέσα στην Βουλή και στη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής για την ανάπτυξη της Θράκης, ήρθε να προστεθεί σε αυτύ του Χουσείν Ζεϊμπέκ, βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκείνος, με απαράδεκτο και προκλητικό τρόπο δήλωσε ότι η Ελλάδα δεν είναι κοσμικό κράτος, σε αντίθεση με την Τουρκία (την οποία είναι γνωστό ότι… θαυμάζει και δυστυχώς τον ανεχόμαστε να προκαλεί μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο), ενώ την… σκυτάλη πήρε ο γνωστός και μη εξαιρετέος  Νίκος Φίλης. Ο συγκεκριμένος, που έγινε και υπουργός Παιδείας επί συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-Καμμένου (που χάθηκε αλήθεια εκείνο το… παιδί που στήριξε τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ και στην υπογραφή της κατάπτυστης Συμφωνίας των Πρεσπών), προκάλεσε με όσα για τον Φράχτη του Έβρου.

Κατά τη συνεδρίαση στη Βουλή της Διακομματικής Επιτροπής για τη Θράκη, με μία ακόμα προκλητική δήλωση του για την εθνική μας κυριαρχία, την οποία τον Μάρτιο του 2020 αστυνομικοί, στρατός και ακρίτες του Έβρου υπερασπίστηκαν από τις.. ορδές των χιλιάδων λαθρομεταναστών, είπε για τον Φράχτη του Έβρου:

«Και ο φράκτης -βεβαίως το προσφυγικό χρειάζεται αντιμετώπιση, είναι αποτέλεσμα πολέμων, φτώχειας, κλιματικής κρίσης- δεν μπορεί όμως ο φράκτης να αποτελέσει λύση στο πρόβλημα αυτό. Αντιθέτως ο φράκτης θέτει ένα φράκτη για τη Θράκη, όχι προστασίας αυτήν την στιγμή αλλά περιορισμού και διαχωρισμού της Θράκης από την υπόλοιπη χώρα»

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ 

Κι όμως, όλο αυτό το… συνονθύλευμα ονειρεύεται να μας ξανακυβερνήσει και μάλιστα οι  Εβρίτες του έδωσαν και 27,55 %.