Διδυμότειχο: Μνημόσυνο για τα τρία χρόνια από την στυγερή δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Διδυμότειχο: Μνημόσυνο για τα τρία χρόνια από την στυγερή δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Σε κλίμα έντονης συγκίνησης και μεγάλης συναισθηματικής φόρτισης, πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί της Κυριακής στο Διδυμότειχο, το μνημόσυνο για τα τρία χρόνια από την στυγερή δολοφονία της αδικοχαμένης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο.

Οι χαροκαμένοι γονείς της Γιάννης Τοπαλούδης και Κούλα Αρμουτίδου, ο αδερφός της, η οικογένεια της, συγγενείς και φίλοι, έδωσαν το παρών στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Η οικογένεια της λαμβάνει πολλά μηνύματα συμπαράστασης από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης, η Κούλα Αρμουτίδου μιλώντας στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ Δημήτρη Σταματάκη επεσήμανε ότι:

“Δεν πέρασε ούτε μία μέρα. Σαν να είναι σήμερα την ώρα που το μάθαμε. Και όμως πέρασαν τρία χρόνια. Δεν είναι ο χρόνος γιατρός. Πονάει πολύ. Πολύ”.

Ο πατέρας της Γιάννης Τοπαλούδης από την πλευρά του, τόνισε:

“Η ψυχή της Ελένης, ο θάνατος της, ο θάνατος των παιδιών όπως της Καρολάιν, όπως της Ζωής, της Δώρας, της Γαρουφαλλιάς και τόσων άλλων κοριτσιών το τελευταίο χρονικό διάστημα, ας ευαισθητοποιήσει όλους αυτούς που αποφασίζουν για μας”. 

Πηγή: ΕΡΤ-Δημήτρης Σταματάκης