Ο Εβρίτης Δημήτρης Βασιλούδης, επανεκλέχθηκε πανηγυρικά Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης

Ο Εβρίτης Δημήτρης Βασιλούδης, επανεκλέχθηκε πανηγυρικά Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης

Επανεκλογή Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων στις χθεσινές εκλογές των δικηγόρων δεν είχαμε μόνο στο νομό Έβρου, αλλά και στο νομό Λέσβου, όπου μάλιστα επανεξελέγη για δεύτερη φορά ένας Εβρίτης.

Ο συμπατριώτης μας δικηγόρος Δημήτρης Βασιλούδης, επανεκλέχθηκε χθες Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης, αφού έλαβε 76 ψήφους έναντι 60 του συνυποψήφιού του Κουφέλου Ταξιάρχη.

Ο κ.Βασιλούδης, που κατάγεται από το χωριό Παλιούρι Διδυμοτείχου όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, ενώ εδώ και πολλά χρόνια έχει δικηγορικό γραφείο στην Μυτιλήνη, μαζί με την σύζυγο του επίσης νομικό Έφη Γιαννακά,  είχε εκλεγεί πρώτη φορά Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου του νησιού το 2019.

Χθες οι συνάδερφοι του ανανέωσαν την εμπιστοσύνη και την στήριξη στο πρόσωπο του, εκλέγοντας τον για δεύτερη θητεία Πρόεδρο, ενώ να επισημάνουμε ότι υπήρξε μεγάλη συμμετοχή, μια και ψήφισαν 145 δικηγόροι της Λέσβου, με το ποσοστό συμμετοχής να ανέρχεται στο 83,82%.

Να θυμίσουμε ότι όπως έγραψε χθες το Evros-news.gr, στον Δικηγορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης επανεξελέγη Πρόεδρος η Ρούλα Τσιρτσίδου με 107 ψήφους έναντι 66 του Πέτρου Αλεπάκου και στην Ορεστιάδα επίσης επανεκλέχθηκε η Άννα Μεμετζή, με 36 ψήφους έναντι μόλις 9 του Νίκου Βουλγαρίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εκλογές Δικηγόρων: Πανηγυρική επανεκλογή για Ρούλα Τσιρτσίδου στην Αλεξανδρούπολη και Άννα Μεμετζή στην Ορεστιάδα

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*