“Τρελάθηκαν” οι Τούρκοι απ’ την παρουσία Ειδικών Δυνάμεων στο Σουφλί – Γράφουν για “τουρκικά” χωριά

“Τρελάθηκαν” οι Τούρκοι απ’ την παρουσία Ειδικών Δυνάμεων στο Σουφλί – Γράφουν για “τουρκικά” χωριά

«Πρόκληση» θεωρεί η τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα Yeni Safak, την παρουσία Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού, στην περιοχή του χωριού Μεγάλο Δέρειο στο Σουφλί, προς αποτροπή της λαθρομετανάστευσης από περάσματα των ελληνοβουλγαρικών συνόρων.

Το θέμα ως γνωστόν ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ πριν λίγες ημέρες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το Evros-news.gr και οι Τούρκοι “τρελάθηκαν” τόσο πολύ, που μιλούν για “τουρκικά” χωριά, αποκαλώντας με αυτό τον τρόπο όχι μόνο το Μεγάλο Δέρειο, αλλά και το Σουφλί και το Ορμένιο. Μάλιστα έχουν… μπερδευτεί τόσο πολύ, που το θέμα συνοδεύεται από φωτογραφία η οποία όμως είναι Αμερικανών στρατιωτών, οι οποίοι έφτασαν στην Αλεξανδρούπολη την προηγούμενη Παρασκευή. Τόσο πολύ έχουν… ζαλιστεί οι γείτονες και δεν μπορούν να… χωνέψουν όσα συμβαίνουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Σουφλί: Ειδικές δυνάμεις εγκαθίστανται και στο Μεγάλο Δέρειο, για έλεγχο της λαθρομετανάστευσης από Βουλγαρία

Με προκλητικό τίτλο: «Μονάδα Καταδρομών και σε άλλο “τουρκικό” χωριό της Δυτικής Θράκης», η τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως οι καταδρομείς έφτασαν στο Μεγάλο Δέρειο μ΄ εντολή του αρχηγού του ΓΕΣ Κωνσταντίνου Φλώρου, σημειώνοντας πως θα περιπολούν όλο το 24ωρο όλη την περιοχή. «Η Ελλάδα που κλιμακώνει την ένταση σε Αιγαίο και Μεσόγειο συνεχίζει να συγκεντρώνει στρατό σε τουρκικά χωριά της δυτικής Θράκης. Το ελληνικό Γενικό Επιτελείο θα τοποθετήσει μονάδα ειδικών δυνάμεων στο Μεγάλο Δέρειο που είναι ένα από τα τουρκικά χωριά της περιοχής Σουφλίου» γράφει.

eidikes

Το δημοσίευμα μιλάει για «τουρκικά» χωριά στην Θράκη, ζητώντας τον λόγο γιατί η Αθήνα στέλνει ή πραγματοποιεί ασκήσεις σε μειονοτικά χωρια. «Τελευταία η κυβέρνηση της Αθήνας συνεχίζει να μεταφέρει μονάδες καταδρομών σε «τουρκικά» χωριά στη δυτική Θράκη. Η ελληνική πλευρά παλαιότερα έστησε μονάδες ειδικών δυνάμεων στα «τουρκικά» χωριά Ορμένιο και Σουφλί για λόγους ασφαλείας των συνόρων. Ενώ στην Γλαύκη είχαν πραγματοποιήσει άσκηση με βαρέα όπλα στο μέσο του χωριού. Η Ελλάδα παλαιότερα ίδρυσε μονάδες καταδρομέων στα τουρκικά χωριά Ορμένιο και Σουφλί,. Επίσης ελληνική μονάδα ειδικών δυνάμεων είχε πραγματοποιήσει άσκηση με βαρέα όπλα στο μέσο του χωριού Γλαύκη του δήμου Μύκης» καταλήγει το δημοσίευμα, από τ΄ οποίο γίνεται εμφανής η ενόχληση της Άγκυρας, από την παρουσία ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων στην Θράκη.

Πηγή: protothema.gr

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*