Αλεξανδρούπολη: Αστυνομικοί συνέλαβαν οδηγό στην Λ.Δημοκρατίας, με αυτοκίνητο της ΔΕΥΑ Διδυμοτείχου – Τι συνέβη!!!

Αλεξανδρούπολη: Αστυνομικοί συνέλαβαν οδηγό στην Λ.Δημοκρατίας, με αυτοκίνητο της ΔΕΥΑ Διδυμοτείχου – Τι συνέβη!!!

Αναστάτωση δημιουργήθηκε πριν λίγη ώρα στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησαν στην κεντρική Λεωφόρο Δημοκρατίας ένα φορτηγάκι της ΔΕΥΑ Διδυμοτείχου και συνέλαβαν τον οδηγό.

Ο οδηγός που φορούσε γιλέκο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Διδυμοτείχου, ήταν πάντως… ξυπόλητος και όπως βλέπετε στην φωτογραφία είναι καθιστός στο πεζοδρόμιο και τον εξετάζουν οι αστυνομικοί, ενώ στην συνέχεια τον συνέλαβαν. Παράλληλα, αστυνομικός μπήκε στο αυτοκίνητο της ΔΕΥΑΔ και τον απομάκρυνε από την μέση του κεντρικού δρόμου, γιατί δημιουργήθηκε ένα μικρό μποτιλιάρισμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, ο νεαρός οδηγός δήλωσε ότι είναι Σύριος και έκλεψε στο Διδυμότειχο το συγκεκριμένο αυτοκίνητο της ΔΕΥΑ Διδυμοτείχου, φτάνοντας με αυτό ως την Αλεξανδρούπολη και μάλιστα κυκλοφορούσε στον κεντρικό της δρόμο. Όμως οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Στον δήμο Διδυμοτείχου ενημερώθηκαν και αυτοί από την Αστυνομία για το συμβάν ώστε να μεταβεί οδηγός στην Αλεξανδρούπολη να παραλάβει το αυτοκίνητο, το οποίο ήταν παρκαρισμένο έξω από τις εγκαταστάσεις του Βιολογικού της πόλης και οι υπάλληλοι δεν αντιλήφθηκαν πότε κλάπηκε από τον Σύριο και έγινε… καπνός με αυτό φτάνοντας στην Αλεξανδρούπολη.