ΚΙΝ.ΑΛ: Ο Νίκος Ζαμπουνίδης στηρίζει την υποψηφιότητα Γιώργου Παπανδρέου – Πως θα ψηφίσουν αύριο οι Εβρίτες

ΚΙΝ.ΑΛ: Ο Νίκος Ζαμπουνίδης στηρίζει την υποψηφιότητα Γιώργου Παπανδρέου – Πως θα ψηφίσουν αύριο οι Εβρίτες

Την υποψηφιότητα του πρώην Πρωθυπουργού και Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, στηρίζει ο Νίκος Ζαμπουνίδης.

Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και Νομάρχης Έβρου, δημοσίευσε μάλιστα στην προσωπική του σελίδα μια φωτογραφία παρέα με τον κ.Παπανδρέου, θέλοντας να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα ότι τάσσεται υπέρ της εκλογής του στις αυριανές εκλογές του ΚΙΝ.ΑΛ, όπου θα αναδειχθεί ο “διάδοχος” της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά. Ο κ.Ζαμπουνίδης, που μπορεί να απέχει από την κεντρική πολιτική σκηνή, αλλά σίγουρα διαθέτει σημαντική επιρροή στο νομό Έβρου σε όσους ανήκουν στον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, πήρε λοιπόν θέση υπέρ του πρώην Αρχηγού του στο ΠΑΣΟΚ αλλά και Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου. Όπως άλλωστε έκανε και η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ελένη Τσιαούση, ενώ υπέρ της υποψηφιότητας Παπανδρέου έχει τεθεί και ο πρώην υπουργός και βουλευτής Ροδόπης Γιώργος Πεταλωτής.

Πως θα ψηφίσουν αύριο Κυριακή οι Εβρίτες

Όσοι Εβρίτες θέλουν να συμμετέχουν στις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής για την ανάδειξη νέου Προέδρου, μπορούν να το κάνουν αύριο Κυριακή 5 Δεκεμβρίου από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα. Θα υπάρχουν 12 κάλπες σε 9 εκλογικά κέντρα στο νομό Έβρου που θα λειτουργήσουν σε Αλεξανδρούπολη, Φέρες, Σουφλί, Διδυμότειχο, Ορεστιάδα, Δίκαια και Σαμοθράκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ελένη Τσιαούση (πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ): “Ως απλός στρατιώτης συμπαρατάσσομαι με τον Γιώργο Παπανδρέου”

Ειδικότερα, στην Αλεξανδρούπολη θα υπάρχουν δύο τρία εκλογικά τμήματα. Ένα στο δημοτικό θέατρο, δύο στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο και ένα στο Πολυκοινωνικό.

Επίσης:

  • μία κάλπη θα υπάρχει στο δημοτικό αμφιθέατρο των Φερών
  • μία στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Σουφλίου
  • μία στο δημοτικό κατάστημα Διδυμοτείχου
  • δύο στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ορεστιάδας
  • μία στο πρώην δημοτικό κατάστημα των Δικαίων
  • ενώ στη Σαμοθράκη το εκλογικό κέντρο θα είναι στο δημοτικό σχολείο Καμαριώτισσας

Στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ μπορούν να συμμετέχουν τα εγγεγραμμένα μέλη και φίλοι του Κινήματος, ενώ εγγραφές θα μπορούν να γίνονται και την ημέρα των εκλογών.

Η οικονομική συνδρομή για συμμετοχή στη διαδικασία θα είναι 3 ευρώ.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*