Επιμελητήριο Έβρου: Ενημερωτική εκδήλωση για τις διαδικασίες συνεργασίας με τους Αμερικανούς στην Αλεξανδρούπολη

Επιμελητήριο Έβρου: Ενημερωτική εκδήλωση για τις διαδικασίες συνεργασίας με τους Αμερικανούς στην Αλεξανδρούπολη

Αύριο Πέμπτη 09 Δεκεμβρίου 2021 το Επιμελητήριο Έβρου φιλοξενεί ενημερωτική εκδήλωση αναφορικά με τη διαδικασία σύναψης συμβάσεων & συνεργασίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και τις δυνάμεις τους στο λιμάνι και γενικότερα στην Αλεξανδρούπολη.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο διάστημα 10.00-13.00 στον 3ο όροφο του Επιμελητηρίου. Στην ανακοίνωση του Επιμελητηρίου αναφέρεται ότι:
“Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα αναλυθούν οι συμβάσεις τύπου USACE & MATOC, ο τρόπος εγγραφής στο SAM & WAWF, θα απαντηθούν το δυνατόν περισσότερα ερωτήματα ενώ θα γίνει και ζωντανή επίδειξη εγγραφής με τη συμμετοχή κάποιου εθελοντή.
Λόγω των υφιστάμενων περιορισμών για τη διασπορά του κορωνοϊού, διευκρινίζονται τα εξής:
Α) Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν μόνον κάτοχοι πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης
Β) Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων (45), συνίσταται η συμμετοχή ενός/μίας μόνο εκπροσώπου ανά επιχείρηση
Γ) Για προεγγραφές καλέστε στο τηλέφωνο 2551035848 (εσ. 207 / κα Αγγελική Παναγοπούλου) ή στείλτε ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση epimevro@otenet.gr”.
Γιατί δεν μεταδίδεται και ζωντανά για
όσους θέλουν από Facebook και youtube
Διαβάζοντας κανείς τις προϋποθέσεις για συμμετοχή στην συγκεκριμένη εκδήλωση, που σίγουρα ενδιαφέρει αρκετούς και βλέποντας ότι θα μπορέσουν να παραστο΄τν στην αίθουσα μόνο 45 άτομα, λόγω των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού και αυτοί εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες, δεν μπορεί να μην αναρωτηθεί:
-Γιατί δεν μεταδίδεται η εκδήλωση LIVE τόσο από την επίσημη σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook ή το κανάλι του στο youtube ώστε να την δουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται και είτε δεν χωρούν, είτε δεν είναι εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες;
-Πως μεταδόθηκαν ζωντανά φέτος τα… πανηγυράκια του Προέδρου Τάκη Τοψίδη για τους εορτασμούς 100 χρόνων από την ίδρυση του Επιμελητηρίου;
-Ο φορέας των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών του Έβρου, είναι δυνατόν στην σημερινή εποχή που ο Πρόεδρος του κ.Τοψίδης ευαγγελίζεται στα λόγια εφαρμογές των νέων τεχνολογιών από τα μέλη του και ηλεκτρονικές λειτουργίες, να μην μεταδώσει ζωντανά την συγκεκριμένη εκδήλωση, που γνωρίζουμε ότι ενδιαφέρει πάρα πολλούς;