“Σκοτεινή”, χωρίς καθόλου φώτα και εορταστικό στολισμό η παραλιακή οδός της Αλεξανδρούπολης (ΒΙΝΤΕΟ)

“Σκοτεινή”, χωρίς καθόλου φώτα και εορταστικό στολισμό η παραλιακή οδός της Αλεξανδρούπολης (ΒΙΝΤΕΟ)

Αφορμή για το ρεπορτάζ του Evros-news.gr στάθηκαν οι επισημάνσεις και οι διαμαρτυρίες των καταστηματαρχών και όχι μόνο της Αλεξανδρούπολης.

Μας χωρίζουν λιγότερες από 20 ημέρες για τα Χριστούγεννα και όμως η παραλιακή οδός παραμένει “σκοτεινή”, χωρίς καθόλου φώτα και κανέναν στολισμό. Ένα αστέρι δίπλα στην “Αργώ” και μια… μικρή αψίδα και ένα δέντρο στην πλατεία του Φάρου, είναι τα μοναδικά φώτα και στολίδια που τοποθέτησε ο δήμος Αλεξανδρούπολης. Μαζί με κάποια λαμπιόνια που φιλοτιμήθηκαν και στόλισαν τα καταστήματα τους οι ίδιοι οι καταστηματάρχες της παραλιακής. Κανένα… λαμπάκι από τις υπηρεσίες του δήμου δηλαδή. Κι όλα αυτά, ενώ όπως είχαμε παρουσιάζει πριν λίγο καιρό με αποφάσεις από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ, αποφασίστηκε να διατεθούν με απ’ ευθείας αναθέσεις 137.000 ευρώ για χριστουγεννιάτικο στολισμό και εκδηλώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Λεφτά υπάρχουν: Ποσό 137.000 ευρώ με ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ, απ’ τον δήμο Αλεξανδρούπολης για τα Χριστούγεννα

Στην κεντρική Λεωφόρο Δημοκρατίας υπάρχουν τουλάχιστον κάποιες φωτεινές μπάλες αριστερά και δεξιά στις κολώνες, όχι κάτι το… φοβερό δηλαδή, αλλά από το τίποτα κάτι είναι και αυτό. Στολισμένο είναι μόνο το Πάρκο Ανεξαρτησίας, ενώ φυσικά η ίδια κατάσταση με την παραλιακή επικρατεί σχεδόν σε όλη την υπόλοιπη πόλη. Σκοτεινή δηλαδή και χωρίς Χριστουγεννιάτικο, εορταστικό φωτισμό που βλέπουμε σε άλλες πόλεις ακόμα και του νομού Έβρου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ Evros-news.gr