Ο Αλεξανδρουπολίτης νομικός Πάρης Παπαδάκης, ανέλαβε την υπόθεση της αδικοχαμένης 14χρονης με κορονοϊό στην Λαμία

Ο Αλεξανδρουπολίτης νομικός Πάρης Παπαδάκης, ανέλαβε την υπόθεση της αδικοχαμένης 14χρονης με κορονοϊό στην Λαμία

Ο Αλεξανδρουπολίτης νομικός Πάρης Παπαδάκης, ανέλαβε την υπόθεση του αδικοχαμένου 14χρονου κοριτσιού στο Νοσοκομείο Λαμίας το περασμένο Σάββατο, όπου μεταφέρθηκε με επιπλοκές του κορονοϊού.

Στον συντοπίτη μας ποινικολόγο και  στην συνάδερφο του από την Λαμία Σοφία Σταυράκη, ανέθεσε η χαροκαμένη οικογένεια το νομικό χειρισμό της συγκεκριμένης υπόθεσης με τα πολλά αναπάντητα ερωτηματικά, που συγκλόνισε το πανελλήνιο αφού σόκαρε τους πάντες ο άδικος χαμός ενός παιδιού μόλις 14 χρόνων. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου του κ.Παπαδάκη:

“Το Δικηγορικό μας γραφείο, μαζί με την Δικηγόρο Λαμίας κ.Σταυράκη Σοφία, ανέλαβε την υπόθεση του αδικοχαμένου 14χρονου κοριτσιού στην Λαμία. Η οικογένεια έχει δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας κατά παντός υπευθύνου που θα ανακύψει. Έχει διορίσει τεχνικό σύμβουλο (ιατροδικαστή) προς διερεύνηση της αιτίας θανάτου του παιδιού.

Διενεργείται προανάκριση από την υποδιεύθυνση ασφαλείας Λαμίας, ενώ μόλις διατάχθηκε και ΕΔΕ από το νοσοκομείο.

Μόλις έχουμε όλα τα στοιχεία προς μελέτη και ανακύψουν λάθη και παραλείψεις που αν δεν γινόταν, το παιδί σήμερα θα ήταν ανάμεσα μας, το μόνο βέβαιο είναι ότι οι υπαίτιοι θα αναζητηθούν και θα τιμωρηθούν από την Δικαιοσύνη όπως τους αξίζει”.

Να επισημάνουμε, ότι όπως έγραψε το Evros-news.gr, η γιαγιά και η θεία του 14χρονου κοριτσιού μένουν στην Αλεξανδρούπολη και όσοι τις γνωρίζουν είναι συγκλονισμένοι από το περασμένο Σάββατο που “έφυγε” τόσο ξαφνικά και άδικα το αγγελούδι τους στα επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πένθος και στην Αλεξανδρούπολη όπου μένουν στενοί συγγενείς, για τον θάνατο 14χρονης στη Λαμία

Ως γνωστόν, το κοριτσάκι διακομίστηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου στις 9:30΄το πρωί του περασμένου Σαββάτου με προκάδριο άλγος, ενώ νοσούσε από κορωνοϊό από τις 29/11, αλλά το περνούσε πολύ ελαφρά, όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας της. Επειδή αισθάνθηκε έντονη δυσφορία, την μετέφεραν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου οι γιατροί από τις εξετάσεις που έκαναν διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο, πιθανότατα από επιπλοκή του κορωνοϊού και αποφάσισαν να το κάνουν διακομιδή στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Όμως το κοριτσάκι παρέμενε στα Επείγοντα του νοσοκομείου για πάνω από 3 ώρες, προκειμένου όπως έλεγαν στους δικούς της που την συνόδευαν, να βγουν τα αποτελέσματα του μοριακού ελέγχου για κορονοϊό, ενώ ήταν επίσημα δηλωμένη από τις 29 Νοέμβρη ότι νοσεί από Covid-19. Κάποια στιγμή η κατάσταση της επιδεινώθηκε, δυσκολευόταν να αναπνεύσει και όταν άρχισαν οι δικοί της να διαμαρτύρονται για την καθυστέρηση, οι γιατροί “έπεσαν” πάνω της. Την διασωλήνωσαν, αλλά ούτε στη ΜΕΘ δεν πρόλαβαν να τη μεταφέρουν, αφού η 14χρονη “έσβησε” στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

Αφήστε το σχόλιό σας