Ορεστιάδα: Αυξάνεται συνεχώς η ζήτηση και παραγωγή, για τα μοναδικά μπρόκολα Έβρου της Α.Σ.Κ.ΓΕ. Άρδας

Ορεστιάδα: Αυξάνεται συνεχώς η ζήτηση και παραγωγή, για τα μοναδικά μπρόκολα Έβρου της Α.Σ.Κ.ΓΕ. Άρδας

Αυξάνεται συνεχώς κάθε χρόνο, τόσο η ζήτηση όσο και η παραγωγή για τα μοναδικής γεύσης και ποιότητας μπρόκολα Έβρου που παράγει, συσκευάζει και διαθέτει σε κορυφαίες αλυσίδες σούπερ μάρκετ της Ελλάδας η Α.Σ.Κ.ΓΕ. Άρδας, με έδρα την Πλάτη Ορεστιάδας.

Σύμφωνα με όσα επισημαίνουν οι άνθρωποι του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κοινής Γεωργικής Εκμετάλλευσης “ΑΡΔΑΣ”, διαχειρίζονται σταθερούς όγκους μπρόκολου, με ετήσια αύξηση 3-5% τις τελευταίες σεζόν.
Έχει αυξηθεί παράλληλα και η ζήτηση από τους πελάτες τους, οι οποίοι εκτιμούν τις μοναδικές ιδιότητες της συγκεκριμένης μάρκας.


“Έχουμε επιτύχει υψηλό βαθμό εξειδίκευσης των προϊόντων, τόσο σε διαμετρήματα όσο και σε χρώμα”, τονίζεται χαρακτηριστικά.

Οι άνθρωποι της Α.Σ.Κ.Γ.Ε “Άρδας”, ο Πρόεδρος Τάσος Τοπαλίδης με τους συνεργάτες του και τους παραγωγούς, όπως έχουμε κατ’ επανάληψη επισημάνει, είναι ένα φωτεινό παράδειγμα συνεργασίας παραγωγών στην περιοχή του νομού μας και συγκεκριμένα στο βόρειο τμήμα του Έβρου, που θα πρέπει να βρει μιμητές και από άλλους στην περιοχή, αλλά παράλληλα πρέπει να στηριχθεί και να βοηθηθεί με συγκεκριμένους τρόπους από την εκάστοτε Κυβέρνηση. Αν εννοούν όσα υποστηρίζουν  για στήριξη και ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, ώστε να κρατήσει τον κόσμο σε έναν τόπο που “σβήνει” καθημερινά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*