Πένθος και θλίψη: “Έφυγε” από κορονοϊό ο Θρακιώτης δημοσιογράφος Βαγγέλης Βασιλειάδης

Πένθος και θλίψη: “Έφυγε” από κορονοϊό ο Θρακιώτης δημοσιογράφος Βαγγέλης Βασιλειάδης

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο και στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης αλλά και όλης της Θράκης, προκάλεσε σήμερα η είδηση της απώλειας του γνωστού Θρακιώτη δημοσιογράφου Βαγγέλη Βασιλειάδη, ο οποίος “έφυγε” το πρωί από κορονοϊό. 

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ της Ξάνθης, ο 60χρονος δημοσιογράφος ήταν εμβολιασμένος και με τις δυο δόσεις. Κόλλησε κορωνοϊό πριν μια βδομάδα, ωστόσο η κατάστασή του επιδεινώθηκε στη συνέχεια και μεταφέρθηκε πριν 4-5 μέρες στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου τελικά δεν άντεξε και πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

Ο Βαγγέλης Βασιλειάδης, ιδιοκτήτης επί σειρά ετών του ιστορικού ραδιοφωνικού σταθμού της Ξάνθης FM 100, διατέλεσε μεταξύ άλλων τηλεοπτικός ανταποκριτής για το MEGA, τον ANT1, το ΣΚΑΙ, το STAR, τον Alpha αλλά και διεθνή δίκτυα ενημέρωσης. Συνεργάστηκε με πολλούς συναδέρφους του δημοσιογράφους και τεχνικούς από όλη την Θράκη και φυσικά απ’ τον Έβρο, ενώ τα τελευταία χρόνια διατηρούσε ιστοσελίδα και το διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι Akritas TV. Ήταν ένας πολύ εργατικός και φιλότιμος συνάδερφος και όσοι τον γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί του, δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε ακόμα ότι χάθηκε τόσο άδικα και πρόωρα.

Ήταν πατέρας τριών παιδιών.

Το Evros-news.gr και εγώ προσωπικά, εκφράζουμε από καρδιάς τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του, την σύζυγο του Μαρία και τα τρία παιδιά του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της ξανθιώτικης γης που θα τον σκεπάσει.

Καλό ταξίδι φίλε Βαγγέλη…