Έξαλλος ο Ντέμης Νικολαΐδης με τη Δέσποινα Βανδή: «Πάνω απ’ το πτώμα μου θα παντρευτείς τον Μπισμπίκη!»

Έξαλλος ο Ντέμης Νικολαΐδης με τη Δέσποινα Βανδή: «Πάνω απ’ το πτώμα μου θα παντρευτείς τον Μπισμπίκη!»

Ο συντοπίτης μας Ντέμης Νικολαΐδης, είναι έξαλλος με τη σχέση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη και ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να επιτρέψει ενδεχόμενο γάμο μεταξύ τους.

Ο Αλεξανδρουπολίτης πρώην διεθνής επιθετικός της ΑΕΚ και στη συνέχεια Πρόεδρος της, έχει ενοχληθεί όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, με όσα κάνει η πρώην σύζυγος του. Η ανακοίνωση του διαζυγίου του με την κορυφαία τραγουδίστρια άλλωστε, είναι αρκετά πρόσφατη και επομένως, ο Ντέμης δεν μπορεί να δεχθεί εύκολα τη σχέση της Δέσποινας  με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη, ενώ τα δημοσιεύματα τον ενοχλούν ιδιαιτέρως.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν θα δεχθεί τον γάμο μεταξύ της τραγουδίστριας και του ηθοποιού

Όπως αναφέρει το «Yes Magazine», ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής παίρνει με κάθε αφορμή τηλέφωνο την πρώην σύζυγό του και της ξεκαθαρίζει ότι δεν προτίθεται σε καμία περίπτωση να δεχθεί ενδεχόμενο γάμο με τον ηθοποιό.

«Πάνω από το πτώμα μου θα τον παντρευτείς» φέρεται να υπογραμμίζει ο Εβρίτης πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη Δέσποινα Βανδή.

Όσον αφορά την εμφάνιση του ζευγαριού στο μαγαζί όπου τραγουδούν ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Μανώλης Κονταρός, αυτή έκανε έξω φρενών τον Ντέμη Νικολαΐδη και αποτέλεσε μία από τις αφορμές για το τελευταίο τηλεφώνημα.