“Τελειώνει” από Γραμματέας Νομαρχιακής Έβρου του ΚΙΝ.ΑΛ η Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου – Αποφασίζει ο νέος Πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης

“Τελειώνει” από Γραμματέας Νομαρχιακής Έβρου του ΚΙΝ.ΑΛ η Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου – Αποφασίζει ο νέος Πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης

Ο νέος Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης… έπιασε ήδη δουλειά στο κόμμα και άρχισε να παίρνει και να ανακοινώσει τις αποφάσεις του για τη νέα οργάνωση που θέλει να επιβάλλει. 

Μια από τις αλλαγές που θα γίνουν, είναι και να οριστούν νέες Νομαρχιακές Επιτροπές, μέχρι την εκλογή τους από το συνέδριο, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, αλλά είναι πιθανό να αναβληθεί για το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο του 2022. Οι αλλαγές στις Νομαρχιακές Επιτροπές του ΚΙΝ.ΑΛ, θα αφορούν φυσικά και το νομό Έβρου, όπου όλα δείχνουν πως “τελειώνει” η σημερινή επικεφαλής Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου.

Η Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού του δήμου Αλεξανδρούπολης, πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην θέση της, αφού όπως είναι φυσικό, ο κ.Ανδρουλάκης θα ήθελε ένα καινούργιο πρόσωπο ως Γραμματέα της Νομαρχιακής στην περιοχή μας, ώστε να σηματοδοτήσει και με την κίνηση αυτή, ότι ξεκινάει μια νέα εποχή για το Κίνημα Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ. Κάποιο στέλεχος από αυτά που στήριξαν φανερά και ξεκάθαρα την υποψηφιότητα του ενδεχομένως. Άλλωστε η κ.Ποϊραζίδου είναι γνωστό πως δεν συγκεντρώνει καιρό τώρα, την αποδοχή πολλών στελεχών του συγκεκριμένου πολιτικού χώρου, αφού της καταλογίζουν αδράνεια και έλλειψη πρωτοβουλιών.

Να θυμίσουμε ότι μεταξύ αυτών που στήριξαν την υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη, ήταν ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής Γιώργος Ντόλιος, οι υποψήφιοι βουλευτές ΠΑΣΟΚ και ΚΙΝ.ΑΛ Παναγιώτης Ζαπάρτας και Λευτέρης Χαμαλίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος Σταύρος Βαβίας και η πετυχημένη δικηγόρος και αξιόλογο στέλεχος του χώρου Κρυσταλλία Αρμενάκη.

 

Ένα σχόλιο

  1. Προκρούστιος ο Τσεκουρεύς

    Αμάν βρε Ανδρουλάκη μην μας το κάνεις αυτό, pls!!!
    Τι ζημιά πάθαμε στα ξαφνικά, Θεέ μου!!!!
    Πως θα πορευτούμε τώρα, Παναγία μου!!!!
    Πες κι εσύ βρε Πιτιακούδη καμιά κουβέντα, άντε…:-):-):-)

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*