Ορεστιάδα: Έκλεβε χρόνια λαχανικά από καλλιέργειες συγχωριανού του – Έβαλε κάμερες, τον εντόπισε και συνελήφθη

Ορεστιάδα: Έκλεβε χρόνια λαχανικά από καλλιέργειες συγχωριανού του – Έβαλε κάμερες, τον εντόπισε και συνελήφθη

Μια πολύ περίεργη υπόθεση χειρίστηκε τις τελευταίες ημέρες η Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας, σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, η οποία προχώρησε στην σύλληψη ενός κατοίκου από χωριό της περιοχής του Τριγώνου.

Όπως μάθαμε, ένας αγρότης-παραγωγός λαχανικών (μπρόκολα, λάχανα), διαπίστωσε τα τρία-τέσσερα προηγούμενα χρόνια ότι του έκλεβαν από τις καλλιέργειες του σημαντικές ποσότητες παραγωγής. Φέτος συνέβη ξανά το ίδιο και αγανακτισμένος απ’ το συγκεκριμένο επαναλαμβανόμενο συμβάν, αποφάσισε να κάνει οτιδήποτε μπορεί προκειμένου να διαπιστώσει τι ακριβώς συμβαίνει και να εντοπίσει τους θρασύτατους δράστες.

Έτσι προμηθεύτηκε κάμερες και τις τοποθέτησε σε ένα από τα χωράφια με τις καλλιέργειες. Διαπίστωσε λοιπόν από την καταγραφή, πως ένας κάτοικος από την περιοχή και συγκεκριμένα από χωριό του Τριγώνου, ήταν αυτός που του έκλεβε τις ποσότητες λάχανων και μπρόκολων. Μάλιστα ένα βράδυ του έστησε καρτέρι και τον… τσάκωσε επ’ αυτοφώρω να κλέβει την σοδειά του.

Το θύμα πήγε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας με το ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντο και κατήγγειλε τον κλέφτη, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να προχωρήσουν αυτές τις ημέρες στην σύλληψη του και στον σχηματισμό δικογραφίας, προκειμένου να παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα. Ο συλληφθείς βλέποντας ότι θα έχει μπλεξίματα με την Δικαιοσύνη, προσφέρθηκε να αποζημιώσει το θύμα καταβάλλοντας ένα ποσό για φέτος, αλλά η ζημιά που υποστηρίζει ο παραγωγός ότι έχει γίνει τα τελευταία χρόνια, είναι αρκετές χιλιάδες ευρώ.