Αλεξανδρούπολη: Να δημιουργηθούν άλλα δυο γήπεδα τένις στο παλιό Κολυμβητήριο, ζητάει ο Όμιλος Αντισφαίρισης

Αλεξανδρούπολη: Να δημιουργηθούν άλλα δυο γήπεδα τένις στο παλιό Κολυμβητήριο, ζητάει ο Όμιλος Αντισφαίρισης

Την δημιουργία άλλων δύο γηπέδων τένις στον χώρο του παλιού Κολυμβητηρίου, ζητάει με ανακοίνωση της η διοίκηση του Ομίλου Αντισφαίρισης Αλεξανδρούπολης. 

Όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά΅

Με αφορμή την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης και τη λήψη απόφασης «Έγκριση τεχνικού προγράμματος 2022» θέλουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Πάγια και διαχρονική θέση του Ομίλου Αντισφαίρισης Αλεξανδρούπολης, είναι η δημιουργία δύο ακόμη γηπέδων στο χώρο του παλιού κολυμβητηρίου, για να έχει  μεταξύ άλλων τη δυνατότητα, ανάληψης αγώνων και φυσικά να καλύψει τις ολοένα και αυξανόμενες  ανάγκες των δημοτών, μικρών και μεγάλων, για άθληση.

Κάθε άλλη σκέψη για μεταφορά των γηπέδων τένις εκτός του ιστού της πόλης, μας βρίσκει κάθετα αντίθετους, γιατί θα οδηγήσει σε οπισθοδρόμηση του αθλήματος που αναπτύσσεται συνεχώς τα τελευταία 46 χρόνια στην πόλη μας.

Συμπερασματικά, το απολύτως εφικτό τώρα είναι η δημιουργία δυο νέων γηπέδων στο χώρο του παλιού κολυμβητηρίου και αναβάθμιση των υφισταμένων.

Με τον τρόπο αυτό θα δοθεί η δυνατότητα ανάληψης διεθνών αγώνων με την στήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας, κάτι που θα καταστήσει την πόλη μας σημείο αναφοράς για το τένις στη Βόρεια Ελλάδα και θα της αποδώσει πολλαπλάσια αντισταθμιστικά οφέλη.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ

ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ

 

Ένα σχόλιο

  1. Πάρκινγκ θέλει η πόλη και είναι ιδανικό το σημείο. Θα ωφεληθούν περισσότεροι πολίτες από το να γίνει ο χώρος γήπεδο τένις.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*