Βαγγέλης Μυτιληνός: Η κρυφή συνάντηση με τον αείμνηστο Γιώργο Τράγκα και η πρόταση που δεν αποδέχθηκε

Βαγγέλης Μυτιληνός: Η κρυφή συνάντηση με τον αείμνηστο Γιώργο Τράγκα και η πρόταση που δεν αποδέχθηκε

Μια συνάντηση του με τον αείμνηστο κορυφαίο δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα, που “έφυγε” χθες από κορονοϊό στην ΜΕΘ του νοσοκομείου “Σωτηρία”, δημοσιοποίησε ο δημοτικός σύμβουλος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Μυτιληνός, εκφράζοντας παράλληλα τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Ο επικεφαλής της παράταξης “Αδέσμευτη Νέα Αυτοδιοίκηση”, δημοσίευσε μάλιστα και μια φωτογραφία του με τον μέχρι τον θάνατο του Πρόεδρο του νέου κόμματος “ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ” και έγραψε:

“Από την πρόσφατη συνάντηση μου με τον αείμνηστο Γιώργο Τράγκα!!! Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του”!

Το Evros-news.gr γνωρίζει ότι η συγκεκριμένη συνάντηση πραγματοποιήθηκε αρχές Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη, στο περιθώριο της Διεθνούς Έκθεσης που πραγματοποιούνταν εκεί. Ο Γιώργος Τράγκας αναζητούσε ένα πρόσωπο που θα έμπαινε επικεφαλής του κόμματος του στο νομό Έβρου και θα ήταν υποψήφιος βουλευτής στις εθνικές εκλογές, όποτε γίνονταν αυτές. Του προτάθηκε ο Βαγγέλης Μυτιληνός, επικοινώνησε μαζί του και συναντήθηκαν σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, απ’ όπου και η φωτογραφία.

Στη συνάντηση αυτή, για την οποία συμφώνησαν και οι δυο τους να παραμείνει κρυφή αν δεν προχωρούσε η συνεργασία του δημοτικού συμβούλου Αλεξανδρούπολης με το κόμμα “ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ” και αυτό το τήρησαν, ο εκρηκτικός δημοσιογράφος μίλησε για αρκετή ώρα και προσπάθησε να τον πείσει να γίνει ο… άνθρωπος της εμπιστοσύνης του στην περιοχή μας. Ο κ.Μυτιληνός, που έλεγε ότι εντυπωσιάστηκε από την απλότητα και το ντόμπορο χαρακτήρα του συνομιλητή του, ζήτησε χρόνο να το σκεφθεί και θα του απαντούσε αργότερα. Αυτόν εννοούσε μάλιστα ο Γιώργος Τράγκας, όταν ανέφερε σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο του Σταύρου Αποστολίδη, ότι υπάρχει σημαντικός επιχειρηματίας που θα αναλάβει επικεφαλής του κόμματος στον Έβρο και θα είναι υποψήφιος του.

Τελικά η απάντηση του Βαγγέλη Μυτιληνού ήταν αρνητική, για λόγους που εξήγησε στον συγχωρεμένο Γιώργο Τράγκα και αυτός τους αποδέχθηκε. Γι’ αυτό και όταν τον Οκτώβριο ο δεύτερος ήρθε περιοδεία στον Έβρο, δεν συναντήθηκαν καθόλου, αφού είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα υπάρξει συνεργασία.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*