Κωνσταντίνος Τριανταφυλλάκης: Μικρή η Επίδαυρος για το… θέατρο των Κανάκη-“ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ”, στην υπόθεση συμπαρουσιαστή τους

Κωνσταντίνος Τριανταφυλλάκης: Μικρή η Επίδαυρος για το… θέατρο των Κανάκη-“ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ”, στην υπόθεση συμπαρουσιαστή τους

του ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ


Με τίτλο “ΜΙΚΡΗ Η ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ…”, ο Εβρίτης συγγραφέας Κωσταντίνος Τριανταφυλλάκης, με καταγωγή το Ασημένιο Έβρου, αναφέρεται στο… θέατρο του Αντώνη Κανάκη και των υπόλοιπων συντελεστών της εκπομπής “ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ”, στην υπόθεση του συμπαρουσιαστή τους Στάθη Παναγιωτόπουλο. 

 Ως γνωστόν, ο εκ των συμπαρουσιαστών της εκπομπής κατηγορείται για “εκδικητική πορνογραφία” σε βάρος πρώην φίλης του, αφού δημοσίευσε χωρίς την άδεια της ΒΙΝΤΕΟ και φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές σε πορνογραφικές ιστοσελίδες, χωρίς φυσικά την άδεια της. Η ίδια μάλιστα τον μήνυσε το 2019 και τόσο ο Κανάκης όσο και οι άλλοι συντελεστές έδειξαν να… πέφτουν από τα σύννεφα και υποστήριξαν ότι δεν είχαν αντιληφθεί το παραμικρό για τα “κατορθώματα” του επί χρόνια φίλου και συνεργάτη τους, τον οποίο απομάκρυναν από την εκπομπή.

 Γράφει λοιπόν ο Κώστας Τριανταφυλλάκης:
“Καθώς έβλεπα αυτόν τον αλαζονικό και ασυνάρτητο μονόλογο του κ. Κανάκη χθές βράδυ, σε ώρα prime time, με όλα τα βαριά χαρτιά των χορηγών να τον στηρίζουν, θυμήθηκα (ήταν Φεβρουάριος του 1988) τον τηλευαγγελιστή Jimmy Swaggart, που είχε ένα κοινό εκατομμυρίων στις ΗΠΑ, να ομολογεί, ενώ το δάκρυ έτρεχε κορόμηλο, οτι “Ι have sinned”!
Σ’ ένα παραλήρημα, που θα το ζήλευε και ο καλύτερος των τραγικών, ο τηλευαγγελιστής παραδεχόταν ανάρμοστη συμπεριφορά, ζητούσε συγχώρεση, υποσχόταν να “μην…αμαρτήσει ξανά” (εννοείται οτι…ξαναμάρτησε), ευχαριστούσε τους….πιστούς του για τη στήριξή τους και τους παρακαλούσε να συνεχίσουν τις….εισφορές τους!
Αυτά τα ανερμάτιστα που είπε ο κ. Κανάκης απλώς επιβεβαιώνουν την αλαζονεία και το θράσος της παρέας.
Δεν αντέχουν σε σοβαρό αντίλογο.
Η δε επιλογή να ντυθούν στα μαύρα, μου θύμισε σκηνοθεσία ελληνικού μελό και τη Μαρινέλλα να άδει “άνοιξε πέτρα για να μπώ…”.
Η αναφορά στα θύματα της Μarfin και τον τραγικό θάνατο του Γρηγορόπουλου ήταν απλώς αλητεία.
Μα τόσοηλίθιους περνούσαν τόσα χρόνια τους ανθρώπους που τους παρακολουθούσαν.
Εν συντομία:!
-Οπως καταλάβατε, τελικά δεν φταίει τόσο πολύ αυτό το σίχαμα ο εξ αριστερών του (ούτε το όνομά του δεν ανέφερε, ε;), αλλά η κυβέρνηση που…επιτρέπει τη λειτουργία των πορνό sites! Και ήταν λάβρος κατά της κυβέρνησης που δεν τα καταργεί για να μην…μπαίνει στον πειρασμό ο…αδύναμος χαρακτήρας, ο Στάθης. Το οτι αυτό το σίχαμα έκανε αυτή τη δουλειά επί χρόνια, δεν έχει σημασία!
-Οπως, καταλάβατε, ο κ. Κανάκης και η παρέα του, είναι έντιμοι άνθρωποι, με ήθος. Και είναι τέτοιοι επειδή το λένε οι ίδιοι! Τέτοια….μεσσιανιστική αντίληψη για τον εαυτό του δεν είχε ούτε ο Χριστός στο όρος των Ελαιών!
-Οπως καταλάβατε, το γεγονός οτι σταμάτησαν τη συνεργασία μαζί του, χωρίς δεύτερη σκέψη, χωρίς κάν να του αναγνωρίσουν έστω ένα ψήγμα από τεκμήριο αθωότητας, σημαίνει οτι δεν είχαν την παραμικρή αμφιβολία για την εγκληματική του συμπεριφορά και οτι τον είχαν ικανό να κάνει κάτι τέτοιο, άρα γνώριζαν τον χαρακτήρα του!
-Οπως καταλάβατε, φταίει και η…κοπέλα που δεν πήγε σ’ αυτούς τους…ακέραιους χαρακτήρες, να τους εξομολογηθεί τι έκανε ο κολλητός τους. Ο οποίος, ειρήσθω εν παρόδω, ακόμα και την προηγούμενη εβδομάδα χαριεντιζόταν μαζί τους, ενώ η υπόθεση βρίσκεται στη δικαιοσύνη από το 2019!
Και πως να έρθει σ’ εσάς η κοπέλα κ. Κανάκη όταν στο χωριό μου λένε “δείξε μου τον φίλο σου για να σου πώ ποιός είσαι” και το ακόμα χειρότερο “κόρακας κοράκου μάτι, δεν βγάζει;”
Οπως καταλάβατε, φταίει και ο Αδωνις! Σιγά που δεν έφταιγε ο Αδωνις! Ο Αδωνις μου είναι εξαιρετικά αντιπαθής, αλλά είπε αυτό που αναρωτηθήκαμε σχεδόν όλοι. Αλλωστε εσείς το ομολογήσατε οτι πριν προσλάβετε έναν συνεργάτη, τον….ψάχνετε εξονυχιστικώς! Το οτι σας…ξέφυγε η εγκληματική συμπεριφορά του κολλητού σας, ήταν απλώς μια…κακιά στιγμή! Μια…ελαφρά αμέλεια, ρε αδερφέ, τίποτα παραπάνω! Είπαμε, εσείς είστε κέρβεροι της εντιμότητας και της ηθικής!
Το άλλο πάλι το…δακρύβρεχτο, οτι ως…γονείς, αν είχε περιέλθει εις γνώσιν σας η εγκληματική συμπεριφορά του κολλητού σας, δεν θα το επιτρέπατε και θα τον στέλνατε στο δέκατο υπόγειο της κόλασης, τι πειστικό που ήταν! Συνεχίστε να …αυτοθαυμάζεστε!
Για να τελειώνουμε: Υπάρχει έστω ΕΝΑΣ που αμφιβάλλει οτι εσείς έχετε περισσότερη δύναμη από οποιονδήποτε υπουργό;
Πόσοι Ελληνες κ. Κανάκη, θα είχαν την δυνατότητα και την ευκαιρία, να απευθύνουν έναν μονόλογο, χωρίς διακοπή, με την ευγενική υποστήριξη των χορηγών (να πληρώνεται κιόλας, δηλαδή), σε ώρα υψηλής τηλεθέασης και από ένα κανάλι εθνικής εμβέλειας; Πείτε μου, πόσοι; Αρα μη μας λέτε ποιός έχει μεγαλύτερη δύναμη! Οι πολιτικοί τρέμουν μπροστά σας! Λαγουδάκια είναι!
Και κάτι ακόμα: Επειδή είστε έντιμοι, ηθικοί, ακέραιοι και κιμπάρηδες Θεσσαλονικοί, είμαι βέβαιος οτι θα κατεβάσετε από το κανάλι σας όλες τις εκπομπές, όπου συμμετέχει ο κολλητός σας και τα έσοδα που έχετε ήδη εισπράξει από τις διαφημίσεις, θα τα δώσετε στην κοπέλα, ως ελάχιστο δείγμα συγνώμης, για όσα υπέστη, από την εγκληματική συμπεριφορά του.
ΥΓ. Ξέρετε γιατί δεν σας πιστεύω κ. Κανάκη;
Γιατί σας θεωρώ ευφυή άνθρωπο για να μην ξέρετε, τόσα χρόνια, τι γίνεται γύρω σας…
Και ξέρετε γιατί την…πατήσατε;
Γιατί λόγω της αλαζονείας σας, πιστεύατε οτι η…κοπελίτσα, δεν θα τολμούσε να τα βάλει μαζί σας και το…σύστημα θα…έπνιγε την υπόθεση….
Ξέρετε τι λένε στο χωριό μου για το…έξυπνο πουλί….