Φοβερό ΒΙΝΤΕΟ: Η βουλευτής Έβρου (ΣΥΡΙΖΑ) Νατάσα Γκαρά, φτιάχνει… βαρκάκια σε συνεδρίαση της Βουλής

Φοβερό ΒΙΝΤΕΟ: Η βουλευτής Έβρου (ΣΥΡΙΖΑ) Νατάσα Γκαρά, φτιάχνει… βαρκάκια σε συνεδρίαση της Βουλής

-Βγαίνει η… βαρκούλα, βγαίνει η βαρκούλα της… Γκαρά, που λέει (παραφρασμένο) και το γνωστό τραγούδι

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που εμφανίζει την βουλευτή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ και Αναπληρώτρια Τομεάρχη Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Αναστασία (Νατάσα) Γκαρά να κατασκευάζει… χάρτινο βαρκάκι  με τα έγγραφα της Εξεταστικής Επιτροπής μέσα στη Βουλή.

Στο βίντεο που θα δείτε, φαίνεται η Εβρίτισσα κ.Γκαρά αφοσιωμένη… στο έργο της με το καραβάκι, και δεν δίνει σημασία στην τοποθέτηση του συναδέλφου της επίσης από τον ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της εξεταστικής επιτροπής για την διερεύνηση της επιχείρησης πολιτικής χειραγώγησης της κοινής γνώμης, ευτελισμό των θεσμών και κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος.

Έτσι, παίρνοντας ένα από τα χαρτιά της Εξεταστικής Επιτροπής, με «ευλάβεια» κατασκευάζει καθ’ όλη τη διάρκεια της τοποθέτησης του κ. Ραγκούση ένα καραβάκι!


Δείτε το φοβερό βίντεο:

Να θυμίσουμε απλά, ότι ένα από τα θέματα που απασχολούν την Εξεταστική Επιτροπή, είναι η περιβόητη λίστα Πέτσα που επικαλείται ο ΣΥΡΙΖΑ, για τα χρήματα που δόθηκαν στα ΜΜΕ από την Κυβέρνηση την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού. Ανάμεσα στα τοπικά ΜΜΕ ήταν και η οικογενειακή επιχείρηση της κ.Γκαρά που βρίσκεται στην Ορεστιάδα.

Επίσης, αν και η νεαρή βουλευτής είναι Αναπληρώτρια Τομεάρχης Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποκάλυψε το Evros-news.gr, το ειδησεογραφικό ραδιόφωνο ” Ράδιο Μεθόριος” της οικογενειακής της επιχείρησης που διατηρεί η μητέρα της, συνέχιζε να εκπέμπει παράνομα στην ζώνη των FM, αν και εδώ και μήνες είχε μεταβιβαστεί η άδεια. Πουλήθηκε δηλαδή σε άλλο πρόσωπο και αυτό την χρησιμοποιούσε για το δικό του ραδιοφωνικό σταθμό. Μάλιστα μετά από το δημοσίευμα μας, σταμάτησε αμέσως να εκπέμπει μέσω των FM το συγκεκριμένο ραδιόφωνο και συνεχίζει μέσω του διαδικτύου ως web radio.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΠΑΡΑΝΟΜΑ εκπέμπει το οικογενειακό ραδιόφωνο “Μεθόριος”, της βουλευτού Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσας Γκαρά;