Αλεξανδρούπολη: Ξυλοκόπησαν 18χρονη γυναίκα, ο σύζυγος της μαζί με πεθερά και κουνιάδα – Η μήνυση της

Αλεξανδρούπολη: Ξυλοκόπησαν 18χρονη γυναίκα, ο σύζυγος της μαζί με πεθερά και κουνιάδα – Η μήνυση της

Πριν καλά-καλά κοπάσει ο θόρυβος που προκάλεσε ο θάνατος της 29χρονης μητέρας τριών παιδιών Τζεβριέ από τα χέρια του ήδη προφυλακισμένου 30χρονου συζύγου της στην Αλεξανδρούπολη, άλλη μια γυναίκα κατήγγειλε χθες βράδυ στην Αστυνομία ξυλοδαρμό, από τον σύζυγο της και συγγενείς του.

Το νέο περιστατικό διαδραματίστηκε και αυτό στην περιοχή της οδού Άβαντος, όπου μένουν Έλληνες μουσουλμάνοι και παρόμοια περιστατικά δεν είναι σπάνια. Απλά μετά την τραγική κατάληξη με τον θάνατο της 29χρονης μητέρας τριών παιδιών πριν λίγες ημέρες από ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου απ’ τον σύζυγο της, πλέον άρχισαν να καταγγέλονται.

Το θέμα ανέδειξε πρώτο χθες το βράδυ το e-evros.gr και σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε για το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας το Evros-news.gr, συνέβη ως εξής:
Όλα ξεκίνησαν Τετάρτη προς Πέμπτη ξημερώματα, επειδή ο σύζυγος της 18χρονης την κατηγόρησε ότι δεν σηκώθηκε να ταίσει το μωρό της και την χτύπησε. Στο περιστατικό συμμετείχε τόσο η πεθερά της, όσο και η ανήλικη κουνιάδα της.

Δυο ημέρες μετά και συγκεκριμένα χθες πρωί Σαββάτου, η κακοποιημένη 18χρονη μεταφέρθηκε από τον πατέρα και την μητέρα της στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου οι γιατροί που την εξέτασαν έκριναν ότι δεν χρειάζεται νοσηλεία και έτσι αποχώρησε. Το απόγευμα πήγε στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης και υπέβαλλε μήνυση για κακοποίηση εναντίον του συζύγου της, της πεθεράς και της ανήλικης κουνιάδας της. Επειδή όμως είχε εκπνεύσει η προθεσμία του αυτοφώρου, δεν μπορούσε φυσικά να γίνει καμιά σύλληψη. Έτσι ξεκίνησε προανάκριση για το συμβάν και θα ενημερωθεί ο Εισαγγελέας.