Κίρκος-“Ελληνική Λύση”: Επεκτείνεται το ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Φυλακίου. Κυβέρνηση, βουλευτές και δήμαρχος Ορεστιάδας εξαπατούν τον κόσμο

Κίρκος-“Ελληνική Λύση”: Επεκτείνεται το ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Φυλακίου. Κυβέρνηση, βουλευτές και δήμαρχος Ορεστιάδας εξαπατούν τον κόσμο

Σε ξεκάθαρη αύξηση χωρητικότητας του ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Φυλακίου προχωράει η Κυβέρνηση, με βάση όσα δήλωσαν στην Βουλή οι αρμόδιοι υπουργοί Τάκης Θεοδωρικάκος και Νότης Μηταράκης, καταγγέλει ο πολιτευτής και υποψήφιος βουλευτής Έβρου της “Ελληνική Λύσης” Μαργαρίτης Κίρκος. 

Με ανακοίνωση του επισημαίνει ότι η Κυβέρνηση μαζί με τους υπουργούς, τους βουλευτές Έβρου προεξάρχοντος του κ.Δημοσχάκη και τον δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη, εξαπατούν τον κόσμο προσπαθώντας να κρύψουν την αλήθεια για την επέκταση των δομών στο Φυλάκιο Ορεστιάδας. Όπως αναφέρει ο κ.Κίρκος:
“Τις προηγούμενες ημέρες περιοδεύοντας στα χωριά του Έβρου και συγκεκριμένα σε εκείνα του Βόρειου Έβρου, οι άνθρωποι είναι οργισμένοι, τόσο με τους υπουργούς, τους βουλευτές, αλλά και τον δήμαρχο Ορεστιάδας. Όλοι προσπαθούν να κρύψουν την αλήθεια και να εξαπατήσουν τον κόσμο, σχετικά με την επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου.
Η πραγματικότητα είναι ότι οι εργασίες επέκτασης – γιγάντωσης του, συνεχίζονται κανονικά.
Η Ελληνική Λύση, τόσο μέσω του προέδρου Κυριάκου Βελόπουλου, όσο και δι εμού και άλλων στελεχών το τονίζαμε από πέρσι. Αφού το έχουν σχεδιάσει, θα το κάνουν. Αυτό δείχνουν τα λεγόμενα Θεοδωρικάκου, Μηταράκη κλπ. Δηλαδή:
α) Τοποθέτηση του κυρίου Θεοδωρικάκος ότι το ΠΡΟΚΕΚΑ φυλακίου θα αυξηθεί η χωρητικότητα από τα 240 σε 375 άτομα.
β) Ενώ ακολουθεί με δήλωση του ο κύριος Μηταράκης πως η χωρητικότητα των δομών στο φυλάκιο που είναι σήμερα 700 ατόμων σε αριθμό θα αυξηθεί σε 960.
Άδικα λοιπόν Δημοσχάκης και λοιποί βουλευτές Έβρου καθώς και Μαυρίδης προσπαθούν μάταια να καθησυχάσουν τους κατοίκους.
Χωρίς να θέλω να γίνω μάντης δυσάρεστων, φοβάμαι ότι οι αριθμοί θα είναι αυξητικοί…
Πρέπει ο λαός όλου του Έβρου, όλης της Θράκης να υπερασπιστεί , τους κατοίκους του Φυλακίου, οι οποίοι είναι δικαιολογημένα ανήσυχοι. Γιατί η δημιουργία μίας πλήρως οργανωμένης μουσουλμανικής πόλης εντός των ελληνικών συνόρων, δίπλα ακριβώς από την Τουρκία, είναι σαν να φέρνει η ίδια η Ελληνική Κυβέρνηση των εχθρό…
Μαργαρίτης Κίρκος
Πολιτευτής – Τομεάρχης ΥΝΑΝΠ Ελληνικής Λύσης