Πάρης Παπαδάκης: Έρχονται μπουλντόζες, αυξάνεται το ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Φυλακίου και δήμαρχος Ορεστιάδας, Δημοσχάκης αποπροσανατολίζουν τον κόσμο

Πάρης Παπαδάκης: Έρχονται μπουλντόζες, αυξάνεται το ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Φυλακίου και δήμαρχος Ορεστιάδας, Δημοσχάκης αποπροσανατολίζουν τον κόσμο

-Ο νομικός και Πρόεδρος του “Αινήσιο Δέλτα” παίρνει θέση στις κυβερνητικές δηλώσεις και την προσπάθεια να μην αντιδράσει ο κόσμος όταν αρχίσουν τα έργα στο Φυλάκιο

Μια ηχηρή παρέμβαση για τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις προκειμένου να ξεκινήσουν τα έργα στις δομές λαθρομεταναστών του Φυλακίου Ορεστιάδας χωρίς να αντιδράσει ο κόσμος, έκανε ο Πρόεδρος του Συλλόγου “Αινήσιο Δέλτα” Πάρης Παπαδάκης.

Την στιγμή που ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης και ο κυβερνητικός βουλευτής Αναστάσιος Δημοσχάκης προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τους πολίτες, παραποιώντας βάναυσα την πραγματικότητα αλλά και τις ξεκάθαρες δηλώσεις των αρμόδιων υπουργών Θεοδωρικάκου, Μηταράκη που μίλησαν για αύξηση δυναμικότητας και χωρητικότητας του ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ, ο γνωστός νομικός και από τους πιο μαχητικούς αντιδρώντες στις κυβερνητικές μεθοδεύσεις, με ανάρτηση του παίρνει θέση. “Σπάζοντας” την γενική “σιγή ιχθύος” και την…  ομερτά της συντριπτικής πλειοψηφίας των ΜΜΕ, που αποσιωπούν ότι η Κυβέρνηση αυξάνει από 700 άτομα σε 960 την δυναμικότητα στο Φυλάκιο Ορεστιάδας.
Γράφει λοιπόν ο Πάρης Παπαδάκης, που μαζί με τα μέλη του “Αινήσιο Δέλτα” είχαν έντονη και δυναμική παρουσία στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας γι’ αυτό το θέμα την περασμένη άνοιξη:
“Εντάξει μάγκες νενικήκαμεν τελικά όλα καλά με τις δομές στο Φυλάκιο.. τι δεν πιστεύετε;; δεν θέλω χαζά το είπε ο Δημοσχάκης και ο Μαυρίδης. Όλοι εμείς που τρέχαμε και αγωνιζόμασταν θέλαμε να καπηλευτούμε τον πατριωτισμό των Εβριτών και να διχάσουμε τον κόσμο για ίδιον όφελος (είπε ο Δημοσχάκης).
Ο Αη Βασίλης τα Χριστούγεννα θα φέρει μπουλντόζες και νέες δομές λαθρομεταναστών γι’ αυτό ξεκίνησαν ξαφνικά δηλώσεις Δημοσχάκη και Μαυρίδη.
Και οι δηλώσεις αυτές δεν γίνονται τυχαία αλλά έχουν σκοπό να ηρεμήσουν τον κόσμο έτσι ώστε να μην έχουμε παρατράγουδα και αντιδράσεις στην θέα των μηχανημάτων που θα κατασκευάσουν τις δομές.
Ρωτήστε τον Δήμαρχο Ορεστιάδας τι έλεγε πριν λίγο καιρό.. βίντεο και συνεντεύξεις δόξα τον θεό υπάρχουν πολλά.. έλεγε ότι δεν θα δεχθούμε καμία πληθυσμιακή αύξηση στις δομές παρά μόνο αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών.
Ρωτήστε τον Δημοσχάκη τον Βουλευτή Έβρου αλλά μόνιμο κάτοικο Αθηνών.. το “είπα ξείπα”το ξέρει;;
Το evros news δημοσίευσε βίντεο απο την βουλή που αναφέρει ξεκάθαρα ο Μηταράκης ότι απο 700 άτομα στο Φυλάκιο θα πάμε στα 960 ( κυτ – προκεκα ). Για να λέει 960 φανταστείτε πόσα θα πάμε..
Άρα κ. Δημαρχε αγωνιστή εντάξει όλα καλά δεν τρέχει τίποτα πάμε καλά; εμμένουμε στον λόγο και στις δηλώσεις μας περί μη αποδοχής πληθυσμιακής αύξησης ή θα γραφτούμε ενόργανη;;
Άρα κ. Βουλευτά.. ναι εσύ που ήσουν άφαντος σε όλο τον αγώνα που δόθηκε τότε στον Έβρο που ψηφίζεσαι…ενώ ήταν παρόντες ο μπακάλης, ο οικοδόμος, ο δημόσιος υπάλληλος, ο επιστήμονας, ο ψιλικατζής… έδωσες μάχη με ομοψυχία και διαβουλεύσεις πετυχαίνοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα έτσι;;ενώ εμείς οι κακοί θέλαμε τον διχασμό του Έβρου και καπηλευτήκαμε τον πατριωτισμό των Εβριτών για προσωπικό όφελος ε;;
Εγώ ξέρω ότι τα αρχικά σχέδια που προβλεπόταν στην αρχική απόφαση του Μηταράκη δεν έχουν αλλάξει καθόλου. Το τι είπατε όλοι εσείς και οι Υπουργοί δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Γράψτε το σε ένα χαρτί, κάποιο νόμο, τροπολογία ή τροποποιείστε την απόφαση Μηταράκη και τότε με πείσατε.. άιντε να σας δω αφού είστε τόσο σίγουροι..
Δεν πείθετε κύριοι και δεν πείθετε για όλα τα παραπάνω αλλά και γιατί μας περνάτε για χαζούς όταν μας λέτε ότι θα γίνουν οικίσκοι, αναψυκτήρια, γυμναστήρια, σχολικές μονάδες αλλά θα τα κοιτάμε και δεν θα τα χρησιμοποιήσουμε.
ΥΓ. κ. Βουλευτά για να ξέρεις, δεν καπηλευτήκαμε τον πατριωτισμό των Εβριτών αλλά συνταχθήκαμε με αυτόν για το κοινό όφελος όλων. Εσύ πες μας πόσο ήρθε το σκορ στο τένις που έπαιζες στην Αθήνα όταν εμείς χτυπιόμασταν μπροστά στο Δημαρχείο”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*