Επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρου μέρα-νύχτα, σε μονάδες του Έβρου (ΒΙΝΤΕΟ+φωτό))

Επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρου μέρα-νύχτα, σε μονάδες του Έβρου (ΒΙΝΤΕΟ+φωτό))

Την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος επισκέφθηκε Μονάδες και Σχηματισμούς των Ενόπλων Δυνάμεων στον Έβρο, με την ευκαιρία των Άγιων Ημερών των Χριστουγέννων, όπου αντάλλαξε Ευχές με το προσωπικό.

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη τόσο την ημέρα αλλά και μέσα στη νύχτα:

  • Το Επιτηρητικό Φυλάκιο (ΕΦ) «ΔΙΛΟΦΟΥ» της Τακτικής Διοίκησης του 21ου Μηχανοκίνητου Συντάγματος Πεζικού «ΔΡΑΜΑ».
  • Το ΕΦ «1» της 3 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού «ΡΙΜΙΝΙ».
  • Το Στρατόπεδο «ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ» στον Λαγό Έβρου.
  • Το Στρατόπεδο «ΠΑΤΣΟΥΚΑ» στην Αλεξανδρούπολη.
  • Προσωπικό που είναι ανεπτυγμένο στην περιοχή του Δέλτα του ποταμού Έβρου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ κατά την επίσκεψή του και απευθυνόμενος στο προσωπικό της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού «ΕΒΡΟΥ», της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ» και της 50 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού «ΑΨΟΣ» ευχήθηκε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το Νέο Έτος με υγεία και προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή πρόοδο.

Επεσήμανε επίσης ότι θα πρέπει να νιώθουν όλοι υπερήφανοι που υπηρετούν στην «αρχή της Ελλάδας» στις Μονάδες του Έβρου, οι οποίες με την εκτέλεση δραστηριοτήτων επιχειρησιακής εκπαίδευσης σε καθημερινή βάση εξασφαλίζουν την λειτουργία της Αποτροπής, διατηρώντας ασφαλή και ακέραια όλα όσα μας κληροδοτήθηκαν από τους προγόνους μας.

Επιπλέον, τους συνεχάρη για τον επαγγελματισμό και το αίσθημα ευθύνης που τους διακρίνει, καθώς και για τις εντατικές και άοκνες προσπάθειες που καταβάλλουν ιδιαιτέρως αυτή την περίοδο υπό τις αντίξοες συνθήκες της πανδημίας, και τους προέτρεψε να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση στην εκτέλεση του καθήκοντος και της αποστολής τους.

Χθες Τετάρτη, στις 6 το βράδυ, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στην περιοχή Δέλτα του Έβρου συνάντησε πεζή περίπολο Στρατού και Αστυνομίας (σύζευξη) και μίλησε μαζί τους, εξαίροντας την παρουσία και το έργο που επιτελούν στην περιοχή, ενώ τους ευχήθηκε για τις γιορτές.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κατά την διάρκεια των επισκέψεων και των συγκεντρώσεων προσωπικού, τηρήθηκαν όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή και περιορισμό της διάδοσης του COVID-19.