ΒΙΝΤΕΟ: Δυο εξαιρετικοί Εβρίτες καλλιτέχνες, Μιχάλης Stavento-Ρένα Μόρφη, θυμούνται τα Χριστούγεννα στον Έβρο

ΒΙΝΤΕΟ: Δυο εξαιρετικοί Εβρίτες καλλιτέχνες, Μιχάλης Stavento-Ρένα Μόρφη, θυμούνται τα Χριστούγεννα στον Έβρο

Δυο εξαιρετικοί Εβρίτες καλλιτέχνες, ο συνθέτης και τραγουδιστής Μιχάλης Κουϊνέλης-Stavento και η Ρένα Μόρφη, έσμιξαν στην εορταστική εκπομπή «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ1 το βράδυ της Τετάρτης 22 Δεκεμβρίου.

Ο Stavento που γεννήθηκε, μεγάλωσε και συνεχίζει να ζει στην Αλεξανδρούπολη και η Ρένα Μόρφη η οποία κατάγεται από την πλευρά του πατέρα της από το χωριό Χελιδώνα του δήμου Ορεστιάδας και είναι συμπαρουσιάστρια της συγκεκριμένης, πολύ αξιόλογης μουσικής εκπομπής της κρατικής τηλεόρασης μαζί με το Νίκο Πορτοκάλογλου, τραγούδησαν μάλιστα μαζί την επιτυχία του Μιχάλη Stavento “Νερό και χώμα”. Ήταν μια πραγματική εντυπωσιακή και μοναδική στιγμή και εμπειρία για όλους.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ STAVENTO-ΡΕΝΑΣ ΜΟΡΦΗ

Καλεσμένος στο “Μουσικό Κουτί” μαζί με τον συντοπίτη μας Μιχάλη Stavento ήταν ένας ακόμα καταξιωμένος δημιουργός και ερμηνευτής, επίσης με ξεχωριστή ιστορία στην ελληνική χιπ χοπ σκηνή, ο Mc Yinka.

Ο Μιχάλης Stavento… αποθέωσε την

 εβρίτικη χοιρινή τηγανιά των Χριστουγέννων

Ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε η ερώτηση προς τους καλεσμένους, για τα όσα θυμούνται από τα Χριστούγεννα των παιδικών τους χρόνων και τα δώρα που έπαιρναν από τους γονείς τους. Εκεί ο Εβρίτης συνθέτης και τραγουδιστής, θυμήθηκε τι δώρο του έχει μείνει αξέχαστο και απευθύνθηκε στην συντοπίτισσα του Ρένα Μόρφη… αποθεώνοντας ένα αγαπημένο φαγητό της περιοχής μας τις γιορτές των Χριστουγέννων. Την χοιρινή τηγανιά, με ρίγανη και λεμόνι, που όλοι οι Εβρίτες έχουν απολαύσει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΙΧΑΛΗ STAVENTO-ΡΕΝΑΣ ΜΟΡΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΟ