Επίσκεψη αλληλεγγύης στο παιδικό χωριό SOS του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Έβρου

Επίσκεψη αλληλεγγύης στο παιδικό χωριό SOS του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Έβρου

Τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, o Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Έβρου (ΣΥ.ΦΑ Έβρου) και οι εργαζόμενοι, πιστοί στις αξίες της αλληλεγγύης και της ανταπόδοσης, προχωρήσαμε σε συμβολικές πράξεις προσφοράς.

Συγκεκριμένα, παραδόθηκαν δωροεπιταγές από καταστήματα ειδών ένδυσης της πόλης μας στο παιδικό χωριό SOS,  σ που στηρίζει  παιδιά ορφανά, εγκαταλελειμμένα ή προερχόμενα από προβληματικό οικογενειακό περιβάλλον, και τους προσφέρει μόνιμη και μακροχρόνια φροντίδα, στοργή, προστασία, μόρφωση και στέγη.

Την οικογένεια των 70 φαρμακοποιών του ΣΥ.ΦΑ. Έβρου,  εκπροσώπησε στην παράδοση της δωρεάς, ο Πρόεδρος Δ.Σ. του ΣΥ.ΦΑ. Έβρου κ. Τερζής Αναστάσιος και από τον Συνεταιρισμό ο Γενικός Διευθυντής κ. Σταύρος Τζωίδης, με τα στελέχη του συνεταιρισμού Ευστράτιο Ελευθεριάδη, Κομνηνό Χρυσοχοίδη, Γεωργία Κεραμαράκη. Είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τις Διοικήσεις των δομών και να ενημερωθούν σχετικά με το εξαιρετικά σημαντικό έργο τους, αλλά και τις ανάγκες τους.

Οι  δωρεές αποτελούν μόνο την αρχή ενός συνολικού πλάνου στοχευμένων ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) του ΣΥ.ΦΑ. Εβρου.