Ανακοινώνει τις αλλαγές στους Αντιπεριφερειάρχες ΑΜΘ σήμερα ο Χρήστος Μέτιος

Ανακοινώνει τις αλλαγές στους Αντιπεριφερειάρχες ΑΜΘ σήμερα ο Χρήστος Μέτιος

Τις αλλαγές που αποφάσισε στους Αντιπεριφερειάρχες, χωρικούς και θεματικούς στους 5 νομούς της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αναμένεται να ανακοινώσει ίσως και σήμερα ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, αυτή είναι η αίσθηση που έχουν οι νυν αλλά και οι… επίδοξοι Αντιπεριφερειάρχες, αφού τις προηγούμενες ημέρες και μάλιστα μέσα στις γιορτές ο κ.Μέτιος είχε συναντήσεις δια ζώσης και τηλεφωνικές επικοινωνίες μαζί τους. Τόσο με τους νυν Αντιπεριφερειάρχες που έχουν παραμείνει στις θέσεις τους επί 2 χρόνια και 4 μήνες, όσο και με περιφερειακούς συμβούλους που είναι πιθανό να αναλάβουν θέσεις ευθύνης και αρμοδιότητες είτε ως χωρικοί στους 5 νομούς, είτε ως θεματικοί.

Μέχρι τώρα δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό όσον αφορά το νομό Έβρου, αλλά όλα δείχνουν ότι θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές. Ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Πέτροβιτς, μάλλον θα συνεχίσει στην θέση του, αν και υπάρχουν… ζητήματα και θέματα από την μέχρι τώρα παρουσία και διοίκηση του. Όσον αφορά τους άλλους δυο υπάρχοντες Αντιπεριφερειάρχες Κώστα Βενετίδη και Θανάση Τσώνη, επίσης δεν διέρρευσε το παραμικρό για τις προθέσεις του κ.Μέτιου και τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί. Όπως φυσικά και για τους περιφερειακούς συμβούλους Βασίλη Δελησταμάτη και Βασίλη Γαλάνη, που τον Σεπτέμβριο του 2019 δεν ανέλαβαν κάποια θέση, αν και πήγαν πολύ καλά και έφεραν αρκετές ψήφους στην παράταξη της νυν περιφερειακής αρχής.

Πάντως, μετά τις κινήσεις-ματ που έγιναν όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα και τις ανεξαρτητοποιήσεις περιφερειακών συμβούλων που αποχώρησαν απ’ την “Περιφερειακή… Αποσύνθεση” του Τάκη Τοψίδη, ο Περιφερειάρχης έχει πλέον την δυνατότητα να αποφασίζει για τέτοια ζητήματα, χωρίς να μπορεί οποιοσδήποτε να του θέσει… βέτο για παρόμοιες αποφάσεις.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*