Διδυμότειχο: Ο Γιώργος Θεοδοσιάδης, νέος Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου που… γυρίζει σελίδα

Διδυμότειχο: Ο Γιώργος Θεοδοσιάδης, νέος Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου που… γυρίζει σελίδα

Ο Γιώργος Θεοδοσιάδης είναι από σήμερα ο νέος Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Εμπόρων και Βιοτεχνών Διδυμοτείχου και Περιφερείας, μετά την συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο προέκυψε από τις εκλογές της 19ης Δεκεμβρίου. 

Με ανακοίνωση του ο Εμπορικός Σύλλογος Διδυμοτείχου, αναφέρει:

Έχουμε λοιπόν νέο Πρόεδρο στον ΣΕΒΕΔΠ, με τον κ.Θεοδοσιάδη που ήταν μέχρι τώρα ταμίας του να διαδέχεται στην θέση αυτή τον τέως Πρόεδρο, ο οποίος όλα τα προηγούμενα χρόνια με την αδράνεια, την έλλειψη οργάνωσης, χωρίς διάθεση συνεργασίας και με την ανικανότητα του να λειτουργήσει έστω και υποτυπωδώς τον Εμπορικό Σύλλογο, τον οδήγησε στην απαξίωση. Τόσο τα μέλη αλλά κα γενικότερα οι επαγγελματίες, επιχειρηματίες της πόλης και της περιοχής, βλέποντας την παντελή απουσία και ανυπαρξία, αλλά και την εμμονή και τις μεθοδεύσεις του τέως Προέδρου του Συλλόγου να θέλει να ελέγξει τα πράγματα, απείχαν και δεν ασχολούνταν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι χρειάστηκαν συνολικά 4 Γενικές Συνελεύσεις, με την πρώτη στις 10 Νοεμβρίου να αναβάλλεται λόγω κορονοϊού, για να εκλεγεί νέα διοίκηση. Μάλιστα στην τελευταία που πραγματοποιήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου και αφού σε κάθε ανακοίνωση εκφράζονταν από το πρώην Δ.Σ ο κίνδυνος διάλυσης του Εμπορικού Συλλόγου, αποφάσισαν κάποιοι επαγγελματίες του Διδυμοτείχου να υποβάλλουν υποψηφιότητα, για να μην “σβήσει”. Έτσι στο… τσακ κυριολεκτικά συμπληρώθηκε ο αριθμός των 9 υποψήφιων που απαιτούνταν για το Δ.Σ και πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες. Τρεις από αυτούς μάλιστα εκλέχθηκαν και στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και συγκεκριμένα οι Κώστας Καραπασιάς (ανέλαβε και ταμίας), Νατάσα Παρασχάκη (είναι η νέα Γενική Γραμματέας) και Σύρμω Γκουντινούδη. Οι άλλοι 6 ήταν και στα προηγούμενα διοικητικά σχήματα με Πρόεδρο τον… τέως, ο οποίος παραμένει απλό μέλος στο νέο Δ.Σ.

Οι καταστηματάρχες, επαγγελματίες, επιχειρηματίες του Διδυμοτείχου και όλης της περιοχής, ελπίζουν ότι με το νέο Πρόεδρο Γιώργο Θεοδοσιάδη και το καινούργιο Δ.Σ, θα βγει από το τέλμα που είχε περιέλθει τα προηγούμενα χρόνια, θα αποκτήσει και πάλι δραστηριότητα, παρουσία και “ζωή” ο Εμπορικός Σύλλογος. Υπάρχουν άλλωστε πολλά, διαχρονικά προβλήματα που χρειάζονται συνεχή προσπάθεια ώστε να λυθούν.