Επισκέψεις και ευχές Πέτροβιτς, Βενετίδη σε ένοπλες δυνάμεις, Αστυνομία. τελωνεία, ιατρικούς χώρους

Επισκέψεις και ευχές Πέτροβιτς, Βενετίδη σε ένοπλες δυνάμεις, Αστυνομία. τελωνεία, ιατρικούς χώρους

Ευχές για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αντάλλαξε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς, επισκεπτόμενος αντιπροσωπευτικά εκπροσώπους των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας, των Τελωνείων και του Ιατρικού Χώρου.

Τον κ. Πέτροβιτς συνόδευε ο μέχρι και αύριο (αντικαταστάθηκε στις πρόσφατες ανακατατάξεις της περιφερειακής αρχής) Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Κωνσταντίνος Βενετίδης.

Οι κύριοι Πέτροβιτς και Βενετίδης αντάλλαξαν ευχές και προσέφεραν παραδοσιακά εορταστικά γλυκά

  • Στο στρατιωτικό φυλάκιο 1 στις Καστανιές, όπου τον υποδέχθηκαν ο Στρατηγός Διοικητής της 16ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Αναστάσιος Αλεξιάδης και ο Ταξίαρχος Αναστάσιος Κολέζας

  • Στο στρατιωτικό φυλάκιο Γέφυρας Κήπων Έβρου, όπου τον υποδέχθηκε ο Ταξίαρχος Δημήτριος Παντζιώκας

  • Στο Περιφερειακό Κέντρο Επιχειρήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας(ΕΛΑΣ) στην Αλεξανδρούπολη, στο Τοπικό Κέντρο Επιχειρήσεων της ΕΛΑΣ στη Νέα Βύσσα, καθώς και στο Σταθμό Ελέγχου Κίνησης στη Μάνδρα.

  • Στα Τελωνεία Κήπων και Καστανεών

  • Στο προσωπικό του ΕΚΑΒ στην Αλεξανδρούπολη

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου δήλωσε σχετικά: «Δυστυχώς ο αυξημένος αριθμός κρουσμάτων επιβάλλουν εκ νέου κατά τις γιορτινές ημέρες αυστηρή τήρηση των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19 και την προστασία όλων μας. Εύχομαι οι φετινές γιορτές να είναι οι τελευταίες που θα μας κρατήσουν μακριά από συγγενείς, φίλους, αγαπημένα πρόσωπα! Εύχομαι ολόψυχα να ξαναζωντανέψει η ελπίδα, φέρνοντας υγεία, ευτυχία, κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή. Χρόνια Πολλά! Να έχουμε μια καλή και δημιουργική χρονιά!»

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*