Διανομή των δώρων από το Πολυκοινωνικό του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Διανομή των δώρων από το Πολυκοινωνικό του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Το Πολυκοινωνικό του Δήμου Αλεξανδρούπολης αποχαιρετώντας το 2021 και με την ελπίδα το 2022 να χαρίσει υγεία, αγάπη και ευτυχία σε όλους τους δημότες, ανοίγει την αγκαλιά του προσφέροντας δώρα στα παιδιά των οικογενειών, που αντιμετωπίζουν οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες, εξαιτίας των συνθηκών που βιώνουμε.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, η διανομή των δώρων στους γονείς των παιδιών ηλικίας 2 -14 ετών, θα λάβει χώρα στο κτίριο του Πολυκοινωνικού την Πέμπτη 30-12-2021 και την Παρασκευή 31-12-2021 και τις ώρες 08:00-13:00.

 

Ένα σχόλιο

  1. Σε ποίους έχει μοιράσει δώρα γιατί εμείς δεν έχουμε πάρει κανένα δώρα και αυτούς που έχουν ανάγκη. Ξέρετε κάτι! Τα δώρα έχουν δοθεί μάλλον αυτούς που συνέχεια παραπονιουν κι ομος τοσει υπάρχουν δεν έχουν Πάρη ούτε μια καλτσακι στο παιδί του γιατί ούτε μερίσμα έχουν πάρει επειδή ησοδημα του είναι ψυλο δεν αναρτήθηκε κάνεις το ΔΕΗ δευα γιατρούς φαρμακείο παιδί που είναι μακριά από την γωνις σπουδάζουν Θεσσαλονίκης. Αυτά δεν υπολογίζεται αλλά μόνο αυτό που περνη υπολογίζουν.!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*