Ορεστιάδα: Ο δήμαρχος Β.Μαυρίδης πήρε την μπάντα και έπαιξε τα κάλαντα σε Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, Κέντρο Υγείας

Ορεστιάδα: Ο δήμαρχος Β.Μαυρίδης πήρε την μπάντα και έπαιξε τα κάλαντα σε Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, Κέντρο Υγείας

Σε μια συμβολική κίνηση προέβη χθες παραμονή Πρωτοχρονιάς ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης, που σήμερα έχει και την ονομαστική του εορτή.

Πήγε την μπάντα του δήμου Ορεστιάδας και με τον ίδιο επικεφαλής πήγαν αρχικά έξω από το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου όπου έπαιξαν τα κάλαντα και εορταστικά τραγούδια στο πνεύμα των ημερών, αφιερωμένα στους υγειονομικούς μας, που δίνουν “μάχη” καθημερινά από το 2020 με την πανδημία του κορονοϊού.

Στη συνέχεια, το ίδιο έγινε και έξω το Κέντρο Υγείας της Ορεστιάδας. Μάλιστα ο δήμαρχος Ορεστιάδας έκανε από την προσωπική του σελίδα στο facebook μετάδοση live των δύο αυτών επισκέψεων της μπάντας του δήμου Ορεστιάδας, προβάλλοντας την πρωτοβουλία του αυτή.

Μπορεί τα Χριστούγεννα ο Βασίλης Μαυρίδης να επέλεγε ολιγοήμερες διακοπές στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, τις οποίες μάλιστα επίσης παρουσίασε μέσα από την προσωπική του σελίδα, αλλά τώρα που επέστρεψε στην Ορεστιάδα για την Πρωτοχρονιά, προχώρησε στην συγκεκριμένη συμβολική κίνηση. Με το είναι δηλαδή ο ίδιος επικεφαλής στην επίσκεψη στις δυο υγειονομικές δομές της περιοχής, αξιοποιώντας το κλίμα συμπάθειας και αναγνώρισης όλων, για τη σπουδαία συνεισφορά των υγει0ονομικών μας στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Άλλωστε μας έχει συνηθίσει σε παρόμοιες ενέργειες ο δήμαρχος Ορεστιάδας και μπορεί ορισμένοι να θεωρούν ότι είναι… λαϊκίστικες, αλλά στον ίδιο εξασφαλίζουν αρκετά like στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ενδεχομένως και ψήφους στις εκλογές.