Ορεστιάδα: Ηλίθιοι ανεγκέφαλοι, κατέστρεψαν Πρωτοχρονιά τον εορταστικό φωτισμό στο Δημόσιο ΙΕΚ στο Νεοχώρι

Κάποιοι ηλίθιοι και ανεγκέφαλοι, φαίνεται ότι δεν επηρεάζονται ούτε από το γιορτινό κλίμα, ούτε από Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καταστροφική τους μανία.

Άγνωστοι λοιπόν βανδάλισαν καταστρέφοντας την Πρωτοχρονιά, τον εορταστικό φωτισμό και στολισμό του Δημόσιου ΙΕΚ Ορεστιάδας που βρίσκεται στο χωριό Νεοχώρι. Το κατήγγειλε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότηας Γιώργος Δημισκίδης με ανάρτηση του, επισημαίνοντας:

“Σε κάποιους φαίνεται ότι με την έλευση του καινούργιου χρόνου θαμπώθηκαν από τα λαμπάκια που βλέπετε στη φωτογραφία και τα κατέστρεψαν κόβοντας τα σε άπειρα κομματάκια.

ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ”.

Πάντως τόσο ο ίδιο όσο και ο Αντιπρόεδρος του Νεοχωρίου-και μπράβο τους- δεν αρκέστηκαν μόνο στην καταγγελία της επαίσχυντης, κομπλεξικής και ηλίθιας ενέργειας, αλλά φρόντισαν και αποκατέστησαν την ζημιά. Όπως μάλιστα ενημέρωσε χθες Κυριακή με νέα ανάρτηση του ο κ.Δημισκίδης:

“Επειδή είπαμε ότι η προσπάθειά μας είναι συνεχής και ανεξάντλητη, επειδή οι γιορτές δεν τελείωσαν ακόμη και επειδή και την γιορτή των Φώτων πρέπει το Νεοχώρι να είναι στολισμένο όπως πρέπει, αν και Κυριακή με την αγορά κλειστή, με τον Αντιπρόεδρο το Δημήτρη τον Κιτσικούδη, βρήκαμε τον τρόπο ώστε να ξαναστολίσουμε ότι βανδαλίστηκε από την αρχή.

ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΡΟΟΠΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ”.