Συνελήφθη ο Εβρίτης ηθοποιός Σπύρος Χατζηαγγελάκης – Το τηλεφώνημα για… βόμβα στο θέατρο

Συνελήφθη ο Εβρίτης ηθοποιός Σπύρος Χατζηαγγελάκης – Το τηλεφώνημα για… βόμβα στο θέατρο

Πρωτοχρονιά στο κρατητήριο του Α.Τ.Εξαρχείων έκανε ο Εβρίτης ηθοποιός Σπύρος Χατζηαγγελάκης, που κατάγεται από την Ορεστιάδα.

Ο ταλαντούχος συντοπίτης μας ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην σειρά “Μην αρχίζεις την μουρμούρα” της τηλεόρασης του ALPHA, συνελήφθη το βράδυ της 1ης Ιανουαρίου από άνδρες της ΟΠΚΕ με την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, πήρε τηλέφωνο ότι δήθεν υπάρχει βόμβα στο θέατρο “Νέος Ακάδημος” όπου και ο ίδιος πρωταγωνιστεί, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς 19.45 με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις των ΟΠΚΕ και προχώρησαν στην εκκένωση του θεάτρου. Λίγη ώρα αργότερα, εμφανίστηκε ο ίδιος ο ηθοποιός, ο οποίος παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι  ήταν ο ίδιος που είχε πάρει τηλέφωνο, λέγοντας χαρακτηριστικά, πως έκανε… πλάκα. Έπειτα αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του.

«Καμιά  φορά γίνονται πλάκες που οδηγούν σε παρεξηγήσεις», δήλωσε ο 36χρονος ηθοποιός από την Ορεστιάδα, μιλώντας στο protothema.gr, ενώ επίσης δήλωσε ότι: “Μια παρεξήγηση ήταν. Δεν θέλω να δώσω περαιτέρω έκταση πάνω σε αυτό το θέμα”  στο DEBATER.

Την επόμενη ημέρα ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης αφέθηκε ελεύθερος με εντολή Εισαγγελέα κα η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του διαβιβάστηκε στις δικαστικές αρχές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΡΤ

Το ενημερωτικό της Ελληνικής Αστυνομίας-Τ.Α Εξαρχείων
“Από Αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. συνελήφθη ηθοποιός κατηγορούμενος για «Διασπορά ψευδών ειδήσεων».  Ειδικότερα, την 19:45 ώρα της 1-1-2022, στο ενταύθα σημείο που στεγάζεται το θέατρο «Νέος Ακάδημος» άγνωστος πραγματοποίησε τηλεφώνημα στο ταμείο του θεάτρου λέγοντας ότι εντός του χώρου υπάρχει εκρηκτικός μηχανισμός.

Στο σημείο μετέβησαν Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε., για εξέταση και εκκένωση του θεάτρου. Κατά την παραμονή τους παρουσιάστηκε ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι εργαζόμενος ως ηθοποιός και τους ανέφερε ότι εκείνος πραγματοποίησε το επίμαχο τηλεφώνημα χάριν αστεϊσμού. Κατόπιν τούτου, οδηγήθηκε στο οικείο Τ.Α. όπου και συνελήφθη”.

Πηγή: protothema.gr-topontiki.,gr