ΒΙΝΤΕΟ: Η συγκινητική ιστορία ζωής των γονιών του Πέτρου Πολυχρονίδη, στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη

ΒΙΝΤΕΟ: Η συγκινητική ιστορία ζωής των γονιών του Πέτρου Πολυχρονίδη, στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη

Η Ζήνα Κουτσελίνη ταξίδεψε στη Νέα Βύσσα, στην όμορφη κωμόπολη του Έβρου, εκεί όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε το γελαστό παιδί του Star,, ο παρουσιαστής του Τροχού της τύχης” Πέτρος Πολυχρονίδης.

Παρέα με τον συντοπίτη μας τηλεπαρουσιαστή και δημοσιογράφο, η εκπομπή “Αλήθειες με την Ζήνα” επισκέφθηκε και μίλησε με την κ. Άννα, την μητέρα του Πέτρου, η οποία άνοιξε το σπίτι της και την καρδιά της και αναφέρθηκε σε άγνωστες πτυχές της ζωής της και του Πέτρου με αλήθειες καρδιάς!

Μίλησε γεμάτη περιφάνεια για τον μονάκριβο γιο της και για την πορεία του στην τηλεόραση, για τις οικονομικές δυσκολίες που τους έκαναν πιο δυνατούς αλλά και για την τραγική απώλεια της κορούλας της, για την οποία έδωσαν μάχη να κρατήσουν στη ζωή!

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης σύστησε στη Ζήνα Κουτσελίνη τη μεγάλη του αδυναμία, τον πατέρα του. Ο Ζήσης Πολυχρονίδης είναι ένας από τους τελευταίους τεχνίτες χειροποίητης σκούπας και σπουδαίος αγωνιστή της ζωής, που έδωσε μικρές και μεγάλες μάχες για τα παιδιά του. Ο πατέρας του γελαστού παιδιού του Star, μίλησε στη Ζήνα για τον δύσκολο αγώνα της ζωής του, για την μάχη που έδωσε να μεγαλώσει αξιοπρεπώς τα δυο του παιδιά αλλά και για την προσπάθεια του Πέτρου για να σώσει το αγαπημένο του βαφτιστήρι. Παράλληλα ο κος Ζήσης μας έδειξε τα μυστικά της τέχνης της χειροποίητης σκούπας με την οποία μεγάλωσε την οικογένεια του.

«Τα σκουπάκια μου μεγάλωσαν τον Πέτρο» δήλωσε ο Ζήσης Πολυχρονίδης, που έχασε δύο παιδιά. Μάλιστα έδειξε στην κάμερα την απαράμιλλη τέχνη του.

«Είχαμε χάσει κι άλλο ένα παιδί, Πέτρος κι αυτός. Και μετά τη Μαρία. Είχαν προβλήματα φοβερά. Δεν τα έχει περάσει άλλος αλλά αντέξαμε να μη δείξουμε στο παιδί πώς τα τραβάγαμε αυτά να μην τα περάσει στο μυαλό του» λέει και βουρκώνει δείχνοντας τον μοναχογιό του.