Στέλνει στην Εφορία την βεβαίωση οφειλών των αγροτών-μελών του, ο ΤΟΕΒ Φερών-Πέπλου

Στέλνει στην Εφορία την βεβαίωση οφειλών των αγροτών-μελών του, ο ΤΟΕΒ Φερών-Πέπλου

Σε μια προσπάθεια να εισπράξει ένα σημαντικό μέρος των οφειλών που υπάρχουν από τους αγρότες-μέλη του, ο ΤΟΕΒ Φερών-Πέπλου αποφάσισε να στείλει στην αρμόδια ΔΟΥ Αλεξανδρούπολης την βεβαίωση των οφειλών που υπάρχουν μέχρι το 2020.

Την απόφαση αυτή έλαβε η νέα διοίκηση του ΤΟΕΒ Φερών-Πέπλου και την ανακοίνωσε επίσημα, καλώντας όσους χρωστούν από τα προηγούμενα χρόνια, να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους, προκειμένου να αποφύγουν την βεβαίωση στην Εφορία. Εξάλλου τίθεται πλέον σοβαρό ζήτημα λειτουργίας και ύπαρξης του Οργανισμού, αφού τα χρέη αυξάνονται και αν δεν πληρώνουν όσοι χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του, αυτόματα το πρόβλημα συνέχεια διογκώνεται.  Όπως έχει άλλωστε αναφέρει σε παλαιότερα δημοσιεύματα το Evros-news.gr, αλλά και παραδέχθηκε δημόσια ο Πρόεδρος του συγκεκριμένου ΤΟΕΒ κ.Παντελίδης αλλά και με ανακοίνωση που είχε εκδοθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, το συνολικό ποσό είσπραξης που οφείλουν οι αγρότες προς τον Οργανισμό είναι 1.926.909,70€.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΤΟΕΒ Φερών-Πέπλου: “Στο 1,9 εκατ. ευρώ οι οφειλές των αγροτών – Η υπόθεση της υπεξαίρεσης”

Η ανακοίνωση του ΤΟΕΒ Φερών-Πέπλου για την βεβαίωση οφειλών μέσω της ΔΟΥ, αναφέρει:
“Ενημερώνουμε τα μέλη μας πως μετά από απόφαση που ομόφωνα έλαβε το Δ.Σ ακολουθώντας όσα ορίζει το καταστατικό του Οργανισμού και μετά από σύσταση του νομικού μας συμβούλου, με απώτερο πάντα σκοπό την εξασφάλιση της ομαλής και απρόσκοπτης λειτουργίας του Οργανισμού για τα επόμενα έτη, αποφασίστηκε η βεβαίωση των οφειλών να πραγματοποιηθεί μέσω της αρμόδιας Δ.Ο.Υ.
Ως εκ τούτου στο προσεχές χρονικό διάστημα, αρχής γενομένης από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει τμηματικά η αποστολή των οφειλών παρελθούσης χρήσης(έως και το 2020) στην εφορία προς είσπραξη.
Παρακαλούνται όσοι εκ των μελών επιθυμούν να αποφύγουν τη σχετική βεβαίωση των οφειλών τους στη ΔΟΥ προσέλθουν άμεσα προς εξόφληση στα γραφεία του ΤΟΕΒ”.