Αλεξανδρούπολη: Τεράστιος κίνδυνος από πτώση δέντρου στο πάρκο Ανεξαρτησίας λόγω θυελλωδών ανέμων

Αλεξανδρούπολη: Τεράστιος κίνδυνος από πτώση δέντρου στο πάρκο Ανεξαρτησίας λόγω θυελλωδών ανέμων

Τεράστιος κίνδυνος δημιουργήθηκε πριν λίγη ώρα στην Αλεξανδρούπολη, όταν λόγω των θυελλωδών ανέμων που επικρατούν στην περιοχή από την κακοκαιρία “Διομήδης”, ξεριζώθηκε και έπεσε ένα μεγάλο δέντρο στο πάρκο Ανεξαρτησίας.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, ευτυχώς το δέντρο έπεσε προς την πλευρά του πάρκου και όχι προς τον δρόμο, γιατί μπορεί να είχαμε απρόβλεπτες εξελίξεις και πιθανούς σοβαρούς τραυματισμούς. Είτε αν έπεφτε πάνω σε περαστικούς πολίτες που θα κινούνταν στο πεζοδρόμιο, είτε πάνω σε αυτοκίνητα που θα περνούσαν στην κεντρική Λεωφόρο Δημοκρατίας.
Αλλά και προς την πλευρά του πάρκου Ανεξαρτησίας που έπεσε το τεράστιο πεύκο, προσγειώθηκε δίπλα σε παγκάκι όπου και πάλι λόγω ευτυχούς συγκυρίας και λόγω της κακοκαιρίας, δεν υπήρχαν εκείνη την ώρα παιδιά με γονείς να παίζουν.
Το συγκεκριμένο συμβάν δείχνει ότι θα πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί αυτές τις ώρες που και ο νομός Έβρου πλήττεται από την κακοκαιρία “Διομήδης”, η οποία έχει φέρει χιονοπτώσεις σε πολλά μέρη του νομού, θυελλώδεις ανέμους και δημιουργεί γενικά πολύ επικίνδυνες καταστάσεις.