Αλεξανδρούπολη: Θλίψη και πένθος για τον θάνατο του σημαντικού αθλητικού παράγοντα Αντώνη Χατζησταύρου

Αλεξανδρούπολη: Θλίψη και πένθος για τον θάνατο του σημαντικού αθλητικού παράγοντα Αντώνη Χατζησταύρου

Θλίψη και πένθος σκόρπισε στην Αλεξανδρούπολη, η είδηση ότι “έφυγε” ξαφνικά σε ηλικία 61 ετών, ένας από τους σημαντικούς ανθρώπους του βόλεϊ και του αθλητισμού της πόλης, ο Αντώνης Χατζησταύρου.

Αθλητής βόλεϊ στον κορυφαίο Εθνικό Αλεξανδρούπολης στα νεανικά του χρόνια, αλλά και στην Γ.Ε.Αλεξανδρούπολης, με σημαντική καριέρα στους δυο συλλόγους της πόλης.
Οι φωτογραφίες είναι του ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΛΚΙΔΗ
Μετά την αποχώρηση του από την ενεργό δράση, συνέχισε να προσφέρει στην μεγάλη του αγάπη, τον Εθνικό, ως παράγοντας σε διάφορες. Διετέλεσε μάλιστα Πρόεδρος του Τμήματος Βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για αρκετά χρόνια, χωρίς να φείδεται χρημάτων, κόπων και χρόνου για να προσφέρει σε αυτό που τόσο πολύ αγαπούσε.
Ο Αντώνης Χατζησταύρου ως Πρόεδρος του Τμήματος Βόλεϊ του Εθνικού, με τον προπονητή Θανάση Μουστακίδη
Υπήρξε τραπεζικός υπάλληλος στην Tράπεζα ALPHA Bank και στη συνέχεια κορυφαίο στέλεχος στην Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου, όπου διετέλεσε και Διευθυντής στο κατάστημα της Αλεξανδρούπολης.
Τα τελευταία χρόνια ο Αντώνης Χατζησταύρου αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, κυρίως με την καρδιά του και είχε νοσηλευτεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, αλλά πάντα ασχολούνταν έστω και εξωδιοικητικά με την μεγάλη του αγάπη, το βόλεϊ, αλλά και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.
Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο Πέμπτη 13 Ιανουαρίου στις 14:00 μ.μ από τον ιερό ναό Αγίας Κυριακής.
Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αποχαιρετά
τον Αντώνη Χατζησταύρου
Με ανακοίνωση της η διοίκηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αποχαιρετά τον Αντώνη Χατζησταύρου, που τόσα προσέφερε στην ομάδα.

“Η οικογένεια του Εθνικού είναι σοκαρισμένη στο άκουσμα της είδησης της απώλειας του Αντώνη Χατζησταύρου ενός ανθρώπου του Εθνικού,  τον οποίο υπηρέτησε από πολλά πόστα, ως αθλητής του Εθνικού, παράγοντας και τα τελευταία χρόνια ως Πρόεδρος του ΤΑΑ.

Ο Πρόεδρος και σύσσωμη η οικογένεια του Εθνικού εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντώνη Χατζησταύρου”.