Μαυρίδης: Εγκαίνια-παρωδία αύριο, (αντιπερισπασμός υπέρ Κυβέρνησης;), για την πρώτη… τρύπα του φυσικού αερίου

Μαυρίδης: Εγκαίνια-παρωδία αύριο, (αντιπερισπασμός υπέρ Κυβέρνησης;), για την πρώτη… τρύπα του φυσικού αερίου

Την στιγμή που οι πολίτες στην περιοχή της Ορεστιάδας και όχι μόνο, είναι έξαλλοι με όσα συνέβησαν σήμερα στο Φυλάκιο, την απόπειρα έναρξης εργασιών για κατασκευή νέας δομής φιλοξενίας λαθρομεταναστών, ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης ετοιμάζει αύριο εγκαίνια-παρωδία, επειδή θα ανοίξει η πρώτη… τρύπα για το δίκτυο φυσικού αερίου.

Όταν χθες τον ακούγαμε όλοι να μιλάμε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας και να αναγγέλει ότι αύριο Παρασκευή 14 Ιανουαρίου στη 1 το μεσημέρι, στην περιοχή της Οινόης έχει προγραμματιστεί με εθιμοτυπική τελετή Αγιασμού, με την οποία ξεκινάει το έργο  κατασκευής δικτύου φυσικού αερίου στην πόλη της Ορεστιάδας, δεν γνωρίζαμε τι θα ακολουθούσε σήμερα. Το ίδιο και το Evros-news.gr που δημοσίευσε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.  Ότι δηλαδή σήμερα Πέμπτη, μια ημέρα νωρίτερα, θα ξεκινούσαν από τον τοπικό υπεργολάβο της ΤΕΡΝΑ οι εργασίες για τις χωματουργικές εργασίες στη νέα δομή φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο Φυλάκιο. Ακόμα και συμπτωματικά να γίνονται όλα αυτά, την στιγμή που όλοι οι Εβρίτες… βράζουν εναντίον της Κυβέρνησης που προχωράει στην κατασκευή νέου ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ με αύξηση της  συνολικής χωρητικότητας από 700 σε 960 άτομα, έρχεται η εκδήλωση-παρωδία που διοργανώνει ο κ.Μαυρίδης και στην οποία αναμένεται να παραστεί και ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΔΑ, Μάριος Τσάκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ορεστιάδα: Ξεκινά από την ΔΕΔΑ η κατασκευή δικτύου Φυσικού Αερίου

Η συγκεκριμένη εξέλιξη, να ξεκινήσουν δηλαδή τα έργα του φυσικού αερίου μετά από πολλά χρόνια καθυστέρησης, σίγουρα είναι στα υπέρ της Κυβέρνησης Μητσοτάκη. Όταν όμως την ίδια στιγμή βλέπουμε τους αστυνομικούς, υπό την καθοδήγηση, τον έλεγχο και τον… υπερβάλλοντα ζήλο του Αστυνομικού Διευθυντή Χαράλαμπου Ελευθεριάδη, να συλλαμβάνουν σηκωτό τον Πρόεδρο της Κοινότητας Φυλακίου Χρήστο Τυρμπάκη, αυτός να καταρρέει και να οδηγείται στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας, όλα μπορεί να τα σκεφθεί κανείς. Γιατί σίγουρα είναι πολύ… τραβηγμένο, (τουλάχιστον) να γίνεται… φιέστα με Αγιασμό, εγκαίνια, επειδή ένας εργολάβος θα αρχίσει να ανοίγει… τρύπες για τα έργα του φυσικού αερίου. Με παρουσία μάλιστα και του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΔΕΑ Μάριου Τσάκα. Μόνο το περίφημο…μυστρί κάποιων αλήστου μνήμης εποχών θα λείπει δηλαδή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φυλάκιο: Ξεκίνησε η κατασκευή της νέας δομής λαθρομεταναστών, εμφανίστηκε (κατόπιν εορτής) ο δήμαρχος Β.Μαυρίδης και ζήτησε να σταματήσει (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό που διοργανώνει σήμερα ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, ο οποίος να θυμίσουμε ότι θεωρεί ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τα έργα που έγινε απόπειρα να ξεκινήσουν σήμερα στο Φυλάκιο για την κατασκευή νέας δομής ουσιαστικά και εμφανίστηκε εκεί… κατόπιν εορτής, δεν συνέβη σε καμιά άλλη πόλη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Γιατί έργα ξεκίνησαν και προχωρούν και στην Αλεξανδρούπολη και την Κομοτηνή και την Ξάνθη και την Δράμα, αλλά πουθενά δεν είχαμε παρόμοιες… φιέστες με εγκαίνια-παρωδία.