Φυλάκιο: Ξεκίνησε η κατασκευή της νέας δομής λαθρομεταναστών, εμφανίστηκε (κατόπιν εορτής) ο δήμαρχος Β.Μαυρίδης και ζήτησε να σταματήσει (ΒΙΝΤΕΟ)

Φυλάκιο: Ξεκίνησε η κατασκευή της νέας δομής λαθρομεταναστών, εμφανίστηκε (κατόπιν εορτής) ο δήμαρχος Β.Μαυρίδης και ζήτησε να σταματήσει (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι μπουλντόζες μπήκαν στην έκταση των 33,7 στρεμμάτων και ξεκίνησαν την κατασκευή της νέας δομής φιλοξενίας λαθρομεταναστών, με καινούργιο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ για 240 άτομα, στο Φυλάκιο της Ορεστιάδας εδώ και λίγη ώρα.

Μετά την σύλληψη του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Φυλακίου Χρήστπου Τυρμπάκη, τον οποίο πήραν σηκωτό οι αστυνομικοί της Αασφάλειας Ορεστιάδας, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του Αστυνομικού Διευθυντή Ορεστιάδας Χαράλαμπου Ελευθεριάδη, με αποτέλεσμα να… καταρρεύσει και με 21,5 πίεση και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μπήκαν οι μπουλντόζες του υπεργολάβου στα χωράφια και ξεκίνησαν τις χωματουργικές εργασίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Φυλάκιο ΤΩΡΑ: Με μπουλντόζες και αστυνομία ξεκίνησαν νέα δομή λαθρομεταναστών – Αντίδραση των κατοίκων(ΒΙΝΤΕΟ)

-Βενετίδης απ’ το Φυλάκιο: Κάνουν επέκταση εν κρυπτώ, χωρίς την σύμφωνη γνώμη της κοινωνίας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗ

Κατόπιν εορτής εμφανίστηκε ο δήμαρχος Ορεστιάδας

Β.Μαυρίδης και ζήτησε να σταματήσουν τα έργα

Μάλιστα επειδή στο σημείο περνούν αγωγοί ύδρευσης χωραφιών, υπάρχουν και άνθρωποι του ΤΟΕΒ για να υποδείξουν τα σημεία προκειμένου να μην υπάρξει καταστροφή των σωλήνων. Κατόπιν εορτής και αφού προηγήθηκε η ένταση με τον Πρόεδρο Χρήστο Τυρμπάκη, την καθιστική διαμαρτυρία, την σύλληψη και μεταφορά του στο Κ.Υ.Ορεστιάδας και ενώ τα μηχανήματα ξεκίνησαν τις εργασίες κατασκευής της νέας δομής, εδέησε και εμφανίστηκε και ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το σάιτ του υπαλλήλου του στην Δημοτική Τηλεόραση Ορεστιάδας Γιάννη Τομαδάκη, το thrakinea.gr, ο κ.Μαυρίδης ζήτησε “να αποχωρήσει ο εργολάβος από το Φυλάκιο για να αποχωρήσουν και οι κάτοικοι”. Κι επίσης “ζητάει να έρθουν οι υπουργοί στο δημοτικό συμβούλιο για να δώσουν εξηγήσεις για το έργο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ- Φυλάκιο ΤΩΡΑ: Ξύλο και επιχείρηση εκφοβισμού απ’ την Αστυνομία, για να ξεκινήσει η νέα υπερδομή λαθρομεταναστών

Να φύγει δηλαδή, προσωρινά προφανώς, ο υπεργολάβος που ξεκίνησε τις εργασίες, για να αποχωρήσουν οι κάτοικοι. Όμως τα μηχανήματα είναι ήδη εκεί, οπότε ανά πάσα στιγμή θα μπορούν να συνεχίσουν τα έργα, όταν οι κάτοικοι θα είναι σπίτια τους, αφού επικρατούν πολικές θερμοκρασίες στην περιοχή. Μα ο ίδιος ο κ.Μαυρίδης δεν δήλωνε καιρό τώρα παντού, πως δικαιώθηκε η τοπική κοινωνία με τις εξελίξεις και δεν έχει πρόβλημα να γίνει η επέκταση με την κατασκευή της νέας δομής όπου θα υπάρξει νέο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ επιπλέον 240 θέσεων, αφού δεν πρόκειται οι θέσεις αυτές να χρησιμοποιηθούν;

Όσο για την… αστειότητα ότι ζητάει να έρθουν οι υπουργοί να δώσουν εξηγήσεις στο δημοτικό συμβούλιο, ενώ στο μεταξύ οι εργασίες θα γίνονται κανονικά, θυμόμαστε ότι από πέρυσι τον Μάρτιο περίμενε τον Μιχάλη Χρυσοχοίδη να έρθει και τώρα το ίδιο κάνει με τον “διάδοχο” του στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο. Το δούλεμα πάει σύννεφο στον κόσμο δηλαδή απ’ τον Βασίλη Μαυρίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ-Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ: Ασφαλίτες συλλαμβάνουν σηκωτό τον Πρόεδρο Φυλακίου Χ.Τυρμπάκη που κατέρρευσε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

 

Ένα σχόλιο

  1. Ε ε έρχονται ε ε έρχονται !! Αρε δήμαρχε μεγάλε θα έλεγα τι θα έρθει αλλά δεν θα ανέβει στο σάιτ . Περίμενε και θα έρθουν, τώρα στρίβουν από τη γωνία οι υπουργοί , όταν ήρθε ο ζουμπάς έτρεχες από πίσω αντί να τον βγάλεις οξω στον κόσμο !! Άντε Καλά εσύ είσαι η μικρότερη τρύπα του ζουρνά οι άλλοι βολευταδες που βοσκανε και δεν εμφανίστηκαν ?

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*