Ετοιμάζεται επίσκεψη Μηταράκη στις 17 με 18 Ιανουαρίου σε Ορεστιάδα, Φυλάκιο;

Ετοιμάζεται επίσκεψη Μηταράκη στις 17 με 18 Ιανουαρίου σε Ορεστιάδα, Φυλάκιο;

Η αντίδραση των κατοίκων, η σύλληψη του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Φυλακίου Χρήστου Τυρμπάκη που κατέρρευσε και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας όταν τον πήραν… σηκωτό οι αστυνομικοί, με αφορμή την έναρξη εργασιών για τη νέα δομή στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, έχουν δημιουργήσει μεγάλη ένταση στην περιοχή.

Μετά την κατόπιν εορτής επίσκεψη έξω από τα ΚΥΤ και ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ του δημάρχου Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη, ο οποίος ενώ έπρεπε να είναι μπροστάρης στις αντιδράσεις έλαμψε δια της απουσίας του τις κρίσιμες στιγμές και κυρίως η δήλωση που έκανε ότι περιμένει από υπουργούς να έρθουν στο δημοτικό συμβούλιο για ενημέρωση, μάλλον δεν ήταν τυχαία. Γιατί σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, ακούγεται έντονα εδώ και λίγη ώρα ότι ετοιμάζεται επίσκεψη στην Ορεστιάδα και το Φυλάκιο του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη, στις 17 ή 18 Ιανουαρίου, του Αγίου Αντωνίου ή του Αγίου Αθανασίου.

Αν και δεν κατέστη δυνατό να διασταυρώσουμε πλήρως την συγκεκριμένη πληροφορία, αφού στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου δεν είμαστε καθόλου… αρεστοί, η παρουσία του κ.Μηταράκη σε δομές στην Σάμο, Χίο ή Μυτιλήνη, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να έρθει τελικά το επόμενο χρονικό διάστημα στην περιοχή μας. Η προηγούμενη επίσκεψη του πάντως ήταν αρκετά… επεισοδιακή και μάλιστα κατά την αποχώρηση του από το δημαρχείο Ορεστιάδας δέχθηκε καφέδες, αυγά και μπουκάλια από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί και διαμαρτύρονταν.

Διαβάστε ακόμα-BINTEO: Αυγά, κροτίδες, καφέδες και πέτρες κατά Μηταράκη στην αποχώρηση, από αγανακτισμένους Εβρίτες